tyba Postat Septembrie 23 Postat Septembrie 23 (editat) Model cerere admin: Numele tau real: Padurean Tiberiu Numele de pe CS: tyba^ Steam(on/off) off, dar in curand voi avea si steam, am revenit dupa multi ani inapoi la jocul copilariei mele Câți ani ai?: 28 Intri team speak 3 ? nu am, dar daca e nevoie imi fac Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: de pe la 14 ani am jucat mai serios, am avut si serverul meu impreuna cu un baiat, cativa ani am jucat destul de mult( cam mereu am fost admin pe unde jucam) apoi usor a trebuit sa ma las, sa dau de viata reala:)) Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: poate pot ajuta cu unele idei, sa mai schimb putin jocul cu noi harti, sa ii ajut pe colegii de pe server sa scapam de codati Cu Ce poti ajuta Serverul?: activitate si noaptea, pot fi prezent mai mereu, si poate o idee de-a mea sa va placa si sa o putem implementa pe server Ai citit regulamentul nostru? Da (Cuvant cheie).: verde Editat Septembrie 23 de tyba
4rLd Postat Septembrie 23 Postat Septembrie 23 Acceptat, dar va trebui sa intri ts3. Contacteaza-l pe Live Balan in privat si comunica-i STEAM ID-ul. T/C
Postări Recomandate