Răzvan- Postat Septembrie 19 Share Postat Septembrie 19 Nick-ul tău: Răzvan Meciul/partida: - Monaco vs Barcelona: Yamal, Lamine înscrie sau dă o pasă de gol (2,3) - Feyenoord Rotterdam vs Bayer Leverkusen: SC-2 (1,75) - Atalanta vs Arsenal: Total goluri Arsenal: Peste 1,5 (1,90) - Atletico Madrid vs RB Leipzig: Ambele echipe marchează (GG) (1,75) Pronostic & cota aferentă: Am precizat mai sus toate detaliile Cota totală a biletului: 13,38 Câștigător/Necâștigător: - 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
RĂDUCU Postat Septembrie 19 Share Postat Septembrie 19 Îmi place maxim pronosticul la Barcelona și o cotă foarte bună, la arsenal cred că o să fie greu că totuși joacă cu Atalanta, dar per total îmi place biletul. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Răzvan- Postat Septembrie 19 Autor Share Postat Septembrie 19 (editat) Acum 7 ore, RĂDUCU a spus: Îmi place maxim pronosticul la Barcelona și o cotă foarte bună, la arsenal cred că o să fie greu că totuși joacă cu Atalanta, dar per total îmi place biletul. Au ieșit toate fără Arsenal, eu postez aici pronosticuri în general, poate lumea să aleagă din ele nu să pună tot neapărat. Dar Arsenal nu joacă rău deci nu e exclus să iasă, eu zic că trebuie un Trossard. Editat Septembrie 19 de Răzvan- Arsenal nu a reușit să îndeplinească pronosticul oferit. Biletul este pierdut dar single au ieșit 3/4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
RĂDUCU Postat Septembrie 19 Share Postat Septembrie 19 Felicitări pentru selecții. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.