catalin luca Postat Septembrie 15 Postat Septembrie 15 Nick : Style^DezZed IP :192.168.0.151 STEAMID : 812816323 DATA : 15.10.2024 ADMINU CARE TE-A BANAT : Kenzor MOTIV : WALL DOVADA : https://imgur.com/a/4gZyDU8
Abdenather Postat Septembrie 15 Postat Septembrie 15 salut. chestie ca eu eram pe server (spectaror) vorbeam cu el la telefon si ii spuneam pe unde veniti. Kenzor, fii mai atent. Chestia asta am facut-o intentionat sa vedem daca adminii dau ban.
alex98 Postat Septembrie 15 Postat Septembrie 15 (editat) Se verifica demo si se ia o decizie, salutare. ?(Si ca o paranteza, e SEPTEMBRIE, nu OCTOMBRIE) :)) Editat Septembrie 15 de alex98
crisan rares Postat Septembrie 16 Postat Septembrie 16 Salut ,părerea mea e că nu meriti sa ți se scoată banul,dar probabil o sa ți se scoată ,oricum va trebui sa revi cu un wg ..pentru că cel pe care l-ai trimis nu e ok.
Abdenather Postat Septembrie 16 Postat Septembrie 16 ba da, merita sa i se scoata banu! Terminati cu prostiile astea pe care le tot aveti de inconstienta.
HuGo Postat Septembrie 18 Postat Septembrie 18 Respins ! Nici demo nu a ieșit cum trebuie ,nici adminul lu avea de unde știi ca îți spune cineva unde se afla jucătorii, next fii mai atent !
Postări Recomandate