Alucard Postat Septembrie 15 Share Postat Septembrie 15 Nume reclamant: Zorgan Nume admin reclamat: zuky Motiv: Comenzi inutile Durata Ban (Daca este cazul): - Mentiuni: Chiar nu inteleg de ce unii dintre voi simtiti nevoia de a va manifesta gradul. Daca am ajuns sa dam comenzi pentru orice replica, daca zicea unul o injuratura cred ca primea si ban direct, fara avertisment. Nu sunt eu cu din astea, dar deja mi se pare exagerat. Mi-a mai dat unul gag tot pe o chestie din asta total random. Dovada(video/poza/demo): Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
ExtazzYy Postat Septembrie 15 Share Postat Septembrie 15 Nu știu din câte vad zuky tia dat gag ca ai jignit nu am fost de fata sa vad ce sa întâmplat dar Adminul a procedat corect contra nu se fac reclamați pentru gag,slay,kick doar ban sa mai zis și o repet 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zuky Postat Septembrie 15 Share Postat Septembrie 15 multumesc ca ai pus dovada,urma sa o fac si eu dar se pare ca ti-ai facut complain-ul pentru tine nu pentru mine,regula zice clar fara jigniri,nu acceptam jignirea nimanui!( Cu capacități mintale foarte reduse. sinonime: cretin idiot neghiob nătărău prost tâmpit=imbecili)in caz ca nu stii definitia cuvantului imbecil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
BatMo Postat Septembrie 15 Share Postat Septembrie 15 Am fost pe harta atunci si va tot certati mai multi ca se bloca intrarea la teleport. Asta nu e motiv sa jignesti alti jucatori, cat despre reclamatie mi se pare nefondata. Spor la joc si hai sa pastram un vocabular decent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
SicraN Postat Septembrie 15 Share Postat Septembrie 15 Deci ai facut reclamatie pentru o sanctiune justificata si ai pus si probele in acest sens. 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
J0K3RuL ;X Postat Septembrie 15 Share Postat Septembrie 15 Contra, nu am nimic nici cu el nici cu adminul , dar gag ul a fost dat corect , contra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Maz1mo Postat Septembrie 15 Share Postat Septembrie 15 The gag was applied correctly, no argument gives us the right to offend other players. I invite you to read the rules. Contra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Cizmă Bă @ Zm Postat Septembrie 16 Share Postat Septembrie 16 (editat) Reclamatie nefondata ! Nu putem pune adminii sa tina dovezii pentru un simplu gag, in caz contrar din dovezile tale nu se intelege mai nimic. T/C Editat Septembrie 16 de Cizmă Bă Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate