Sari la conținut

[ȘTIRI-LUME] Au fost anunțate numele celor șase diplomați britanici cărora li s-a retras acreditarea în Rusia.


Dexter. @ GOV.RO

Postări Recomandate

768416.webp

 

La șase angajați ai Ambasadei Marii Britanii la Moscova li s-a retras acreditarea. În activitatea lor au fost evidențiate semne de activitate subversivă.

 

Acest lucru se menționează într-o declarație publicată pe site-ul oficial al Serviciului Federal de Securitate al Rusiei, relatează Noi.md cu referire la forbes.ru Potrivit declarației, diplomații se aflau în Rusia în numele Direcției Europa de Est și Asia Centrală a Ministerului britanic de Externe, care, după începerea „operațiunii militare speciale” ruse în Ucraina, s-a transformat într-un „serviciu de informații a cărui sarcină principală este de a provoca o înfrîngere strategică țării noastre”.

Documentele obținute de FSB arată că direcția britanică este „unitatea principală care coordonează punerea în aplicare a politicii subversive în direcția Rusiei și în țările din fosta URSS”, se arată în comunicat. „Faptele dezvăluite oferă motive pentru a considera că activitatea diplomaților britanici trimiși la Moscova de către direcție amenință securitatea Federației Ruse”, se arată în comunicat.

sursă: Click

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate