Sari la conținut

[Stiati ca?] Viktor Orbán a suferit un an și jumătate, dar acum a început din nou să facă sport


exedus

Postări Recomandate

Viktor-Orban-2-300x207.jpg

 

Se pare că premierul a slăbit, folosind o metodă rusă. Viktor Orbán se antrenează cu mingi de kettlebell de 16 și 24 de kilograme.

Premierul ungar a început antrenamentele în ultimele luni. Potrivit unui articolul publicat de Blikk, Viktor Orbán era hotărât şi mai devreme să se pună în formă cu un instrument sportiv special, şi anume cu kettlebellul, care este o greutate tip bilă cu mâner. Însă, probabil că nu a fost suficient de atent, a exagerat cu acest sport și la sfatul medicilor săi a fost nevoit să-și suspende programul de antrenament pentru o perioadă de timp mai lungă.

„Am suferit timp de un an şi jumătate, dar în sfârșit am început să fac sport din nou. Acum, când timpul îmi permite, mă duc la antrenament”, a spus ziarului premierul.

Viktor Orbán se antrenează cu mingi de kettlebell de 16 și 24 de kilograme, iar potrivit informaţiilor ziarului, de patru sau cinci ori pe săptămână. Ba mai mult, își ia echipamentul sportiv cu el şi în călătoriile sale în străinătate și, dacă nu în altă parte, face exerciţii măcar în camera de hotel. Nu are antrenor personal, el însuşi a alcătuit acest program de exerciţii.
Premierul și-a schimbat și obiceiurile alimentare de când a început din nou să facă sport, în timp ce spunea că are poftă de mâncare, de-ar mânca şi cuiul de fier.

Însă, nu se știe cât de mult a dat joi pemierul în ultimele săptămâni. Se pare că nici măcar nu se cântăreşte, dar este sigur că în urma antrenamentului a devenit cu câteva kilograme mai ușor și mai puternic. Ziarul adaugă că, probabil, acesta este motivul pentru care premierul şi-a măsurat forţele în acest weekend, la Kötcse, judeţul Somogy, cu actorul Kristóf Németh, care se pregătește pentru Sztárbox, care este un spectacol ungar de gală de box televizat.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate