Sari la conținut

[IT] DJI Neo este cea mai mică dronă DJI de până acum. Este relativ ieftină și ar putea fi ideală pentru filmări la înălțime


Dexter. @ GOV.RO

Postări Recomandate

DJI-Neo-e1725547743472-780x470.webp

 

DJI Neo este o dronă aproape de buzunar, nu mai grea decât un iPhone și ideală pentru poze și filmări la înălțime în destinațiile de vacanță.

  • Sigur, un telefon cu zoom optic te poate ajuta să apropii sau să încadrezi mai bine peisajele observate de la distanță, dar un gadget precum DJI Neo îți va permite să vezi lucrurile dintr-o perspectivă cu totul diferită. Descris drept cea mai mică și mai ușoară dronă pe care DJI a lansat-o vreodată, aparatul de zbor cu o greutate de 135 g și preț de 199 USD se prezintă ca o bună alegere pentru amatorii care doresc să încerce pentru prima dată astfel de experiențe, construcția robustă și greutatea redusă promițând o bună reziliență la inevitabilele coliziuni.
  • Dar tocmai dimensiunile mici și greutatea redusă implică unele compromisuri, DJI Neo fiind probabil mai susceptibilă la turbulențe și acțiunea vântului, îngreunând obținerea de filmări bine stabilizate. Însă camera foto este de bună calitate, fiind prevăzută cu senzor optic de 1/2 inch și lentile cu deschidere f/2.8. Aparatul permite filmare la rezoluție 4K și 30 de cadre pe secundă. Alternativ, comutarea rezoluției la 1080p permite filmarea cu 60 fps.
  • Deloc surprinzător pentru ceva atât de miniatural, calitatea video nu este la egalitate cu dronele de fotografie profesionale din oferta DJI. În timp ce filmările la rezoluție 4K par destul de clare, detaliile fine sunt estompate din pricina compresiei video, iar aspecte precum balansul de alb și stabilizarea imaginii sunt la un nivel mai degrabă rudimentar. La fel și cu filmările în condiții de lumină slabă, DJI Neo fiind oricum un gadget de folosit pe vreme bună.

DJI-Neo-screenshot.webp

 

  • În timp ce drona nu oferă slot microSD, asigură totuși 20 GB de stocare internă, ceea ce în condițiile unei autonomii de zbor de 18 minute este probabil suficient. Drona poate fi încărcată prin conectarea la un powerbank obișnuit prevăzut cu port USB-C, DJI indicând un timp de încărcare de 50 de minute de la un încărcător de 15 wați. Vestea bună este că acumulatorul este detașabil, DJI oferind și opțiunea unui hub de încărcare la care poți încărca trei baterii simultan, în aproximativ o oră folosind un adaptor AC cu putere de 60W. Hub-ul de încărcare vine ca parte a pahetului Fly More Combo, care include drona DJI Neo, hub-ul opțional și trei baterii la prețul de 289 USD.

 

sursă: Click

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate