Sari la conținut

[STIRI LUME] Cristiano Ronaldo sparge recordul impresionant pe YouTube al lui MrBeast


Knight@LCS

Postări Recomandate

Cristiano Ronaldo sparge recordul impresionant pe YouTube al lui MrBeast
images?q=tbn:ANd9GcR9bh6PPQIvM2DtzzvSJXJ

Cristiano Ronaldo has conquered YouTube with millions of new followers and surpasses a milestone of the famous Youtuber MrBeast.
 

Cristiano Ronaldo și-a demonstrat încă o dată puterea imensă de convocare depășind bariera celor 20 de milioane de abonați pe noul său canal de YouTube UR Cristiano în mai puțin de 24 de ore, depășind o piatră de hotar a YouTuberului și omului de afaceri american MrBeast.

Legenda portugheză a Al-Nassr din Arabia Saudită și-a lansat canalul YouTube chiar înainte de debutul său în Saudi Pro League. În câteva ore, milioane de fani din întreaga lume s-au abonat la canalul său, demonstrând o loialitate de neclintit față de starul portughez.

Această cifră nu numai că îl transformă în creatorul de conținut cu cea mai rapidă creștere din istoria platformei, dar îl poziționează și ca unul dintre cele mai influente figuri din lumea digitală. Această realizare este și mai impresionantă în comparație cu timpul necesar altor creatori de conținut extraordinari pentru a ajunge la același număr de abonați

Care este recordul MrBeast pe care Cristiano Ronaldo l-a doborât pe YouTube?

Viteza cu care Cristiano Ronaldo și-a strâns abonați pe YouTube este pur și simplu uluitoare. Pentru a pune această realizare în perspectivă, este suficient să comparăm creșterea lui cu cea a lui MrBeast, unul dintre cei mai populari influenceri de pe platformă. În timp ce MrBeast a avut nevoie de 132 de zile pentru a ajunge la 10 milioane de abonați, Ronaldo a obținut-o în mai puțin de 24 de ore. Această diferență abisală demonstrează puterea mărcii Cristiano Ronaldo și capacitatea sa de a mobiliza milioane de fani din întreaga lume.

Ronaldo: Regele rețelelor sociale
Cu 24 de milioane de abonați pe YouTube, 110 milioane pe Twitter, 636 milioane pe Instagram și 170 milioane pe Facebook, Cristiano Ronaldo este la doar 60 de milioane de abonați să ajungă la un miliard incredibil de urmăritori pe toate rețelele sale sociale combinate.

https://bolavip.com/en/soccer/cristiano-ronaldo-shatters-mrbeasts-impressive-youtube-record

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate