jklkjklkj Postat August 30, 2024 Postat August 30, 2024 FCSB s-a calificat în faza principală din Europa League, după ce a eliminat LASK Linz în play-off, scor 1-0 (2-1, la general). După victoria din Ghencea obținută în urma golului spectaculos marcat de Darius Olaru în prelungiri, Gigi Becali a anunțat că în ultimele zile ale ferestrei de mercato va mai face două achiziții la FCSB. Gigi Becali: "Trebuie să aduc un atacant și un fundaș central. Vor fi din campionatul intern" Becali nu a oferit vreun nume, însă a precizat că va fi vorba de un atacant și de un fundaș central, ambii din campionatul intern. Finanțatorul de la FCSB a profitat de ocazie și a ironizat-o pe CFR Cluj, care a fost eliminată din Conference League, după 0-3 contra lui Pafos (1-3, la general). "Da, voi mai face transferuri, cred că două. Trebuie să fiu la egalitate cu Petrescu. Din campionatul intern, trebuie să îi cunosc eu și trebuie să mă bat cu Petrescu. S-a calificat Petrescu în Europa și... trebuie să mai aduc un atacant și un fundaș central", a spus Gigi Becali, la România TV. În cadrul aceluiași interviu, Gigi Becali a anunțat că va discuta cu Gică Hagi despre un posibil transfer al lui Ianis la FCSB. O astfel de mutare pare însă foarte greu de realizat. "Regele" a declarat recent că fiul său, în cazul în care va decide să revină în România, va juca doar pentru Farul Constanța. SURSA
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.