RĂDUCU Postat August 27 Share Postat August 27 Nume : RĂDUCU Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adăugarea unei sub-categorii GOG Games Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Este o platformă în dezvoltare și pe langă asta oferă și jocuri free destul de rar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
PlayZeeK. # GFX Postat August 27 Share Postat August 27 pro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Dexter. @ GOV.RO Postat August 28 Share Postat August 28 #pro O să fie o oarecare diversificare a secțiunii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat August 28 Administrator Share Postat August 28 La 27.08.2024 la 17:08, RĂDUCU a spus: Nume : RĂDUCU Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adăugarea unei sub-categorii GOG Games Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Este o platformă în dezvoltare și pe langă asta oferă și jocuri free destul de rar. Salut! Fiindcă dorești să se creeze această categorie, pe lângă asta, trebuiesc șterse și unele sub secțiuni deoarece nu prea mai văd interese așa mari, anyway, propunerea ta nu sună rău, ce ai vrea să se posteze înafară de jocuri free?? Știri despre diferite Jocuri? Detaliază mai mult când faci o propunere de adăuga o sub secțiune. Mulțumesc frumos pentru înțelegere. În rest, dacă propunerea o să fie acceptată, te rog să te ocupi de ea. Am să dau PRO pentru propunerea ta. 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
RĂDUCU Postat August 28 Autor Share Postat August 28 Acum 14 minute, Alexandru06 @ LCS a spus: Salut! Fiindcă dorești să se creeze această categorie, pe lângă asta, trebuiesc șterse și unele sub secțiuni deoarece nu prea mai văd interese așa mari, anyway, propunerea ta nu sună rău, ce ai vrea să se posteze înafară de jocuri free?? Știri despre diferite Jocuri? Detaliază mai mult când faci o propunere de adăuga o sub secțiune. Mulțumesc frumos pentru înțelegere. În rest, dacă propunerea o să fie acceptată, te rog să te ocupi de ea. Am să dau PRO pentru propunerea ta. O să mă ocup eu de ea, pe lângă jocurile free pe care le oferă se pot posta și știri și noutăți de pe site-ul principal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat August 29 Administrator Share Postat August 29 Propunere acceptata, o sa ma ocup eu sa fac sub-sectiunea, sper sa ai grija de ea. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate