MarioX6L Postat August 27, 2024 Postat August 27, 2024 (editat) Numele d-vs: Nemilosul / MarioX6L IP server: 93.115.101.47:27015 DNS: Zombie.LeagueCS.Ro Tipul jocului (CS:GO, CS2, CS 1.6, SAMP): CS 1.6 Modul serverului: Zombie Plague 4.3 CSO (Bazat pe Money) Număr de sloturi: 32 Firmă găzduire: five-host (Daca nu e ce trebuie iau de la neo) Deținători Principali (numele de pe forum): Nu stiu daca are cont sau nu, oricum revin cu edit sau PM unui administrator daca este nevoie. Deținători Secundari (numele de pe forum): - Link Thegamestracker: https://www.gametracker.com/server_info/93.115.101.47:27015/ Adresa de contact (mail, facebook, steam): Discord: nemil0sul Ce tip de server de voce folosești? (TS3, Discord): Discord/TS3 De unde ai auzit de LEAGUECS ROMANIA? (Facebook, Google, Recomandat de ..)*: Nu am am recomandari (Cel putin din ce imi amintesc nu stiu daca am mai fost sau nu pe comunitate). P.S In caz ca acest dns este luat sau nu este valabil pentru mine/altcineva doresc ZOMBIECS.LEAGUECS.RO & CSOZM.LEAGUECS.RO cum doriti. Tin sa mentionez ca serverul va primi boosturi si toate cele necesare in caz contrar puteti sterge serverul din comunitate. Multumesc, o zi buna. Editat August 27, 2024 de MarioX6L
Fondator Ares Postat August 27, 2024 Fondator Postat August 27, 2024 Ne pare rău însă cererea dumneavoastră este respinsă, mai jos este disponibilă o listă cu motivele pentru care cererea este respinsă. Server-ul se află pe alt port decât cel default predefinit. Activitatea pe server este mult prea mică decât minimul setat de către noi. Serviciul se află găzduit la una dintre firmele automat respinse de către noi.
Postări Recomandate