IONUT GALATI PARNAIE Postat August 24 Postat August 24 Nick: oh bomboclaat! IP: Nu il stiu SteamID: Data: 24.08.24 Adminul care te-a banat: FuriaRosie Motiv: Niciun motiv Va rog frumos sa mai eliminati din adminii incapabili precum FuriaRosie, acest copil nu cred ca are 10 ani, mi-a dat ban PERMANENT, fara niciun motiv (sau doar ca ii sar capul cu fiecare ocazie pe care o am). Hodoronc, tronc, fara motiv, fara nimic. Dovada : SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Nume: oh bomboclaat!" SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "SteamID: STEAM_1:0:373805121" SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Motiv: 0" SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Timp de Unban: Ban Permanent" SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Nume Admin: Furia Rosie" SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Admin SteamID: STEAM_1:0:782899941" SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Daca tu consideri ca ai fost banat pe nedrept fa o cerere de unban pe:" SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "www.leaguecs.ro
Abdenather Postat August 24 Postat August 24 termina.. ii faci probleme lu bombclat care nu are nimic. Tu esti Illegal care joci cu alt nume,
IONUT GALATI PARNAIE Postat August 24 Autor Postat August 24 1 hour ago, Abdenather said: termina.. ii faci probleme lu bombclat care nu are nimic. Tu esti Illegal care joci cu alt nume, Chiar eu sunt bomboclaat man, i-am spart capul lui FuriaRosie vreo 5-6 runde la rand si mi-a dat ban permanent fara motiv, LOL.
Furia Eosie Postat August 27 Postat August 27 La 24.08.2024 la 14:50, IONUT GALATI PARNAIE a spus: Chiar eu sunt bomboclaat man, i-am spart capul lui FuriaRosie vreo 5-6 runde la rand si mi-a dat ban permanent fara motiv, LOL. iam facut poze nu a vrut sa mi le dea a iesit am vrut sa ii dau ban doua zile si din greseala i.am dat permanent dupa 10 minute acelasi dar cu alt nume a intrat tot la fel iam cerut poze si ma injurat
IONUT GALATI PARNAIE Postat August 27 Autor Postat August 27 4 hours ago, Furia Eosie said: iam facut poze nu a vrut sa mi le dea a iesit am vrut sa ii dau ban doua zile si din greseala i.am dat permanent dupa 10 minute acelasi dar cu alt nume a intrat tot la fel iam cerut poze si ma injurat Bro, in mod clar cineva te-a pacalit, nu am fost eu. Daca eram eu pe bune, iti dadeam si poze si WG si tot ce trebuie.
HuGo Postat August 28 Postat August 28 T/C Ban permanent a fost dat din greșeală, dacă încă ai ban ul lasa mi IP ul în privat !
Postări Recomandate