Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nick: oh bomboclaat!

IP: Nu il stiu

SteamID:

Data: 24.08.24

Adminul care te-a banat: FuriaRosie

Motiv: Niciun motiv 

Va rog frumos sa mai eliminati din adminii incapabili precum FuriaRosie, acest copil nu cred ca are 10 ani, mi-a dat ban PERMANENT, fara niciun motiv (sau doar ca ii sar capul cu fiecare ocazie pe care o am).

Hodoronc, tronc, fara motiv, fara nimic. :) 

Dovada

SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Nume: oh bomboclaat!"
SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "SteamID: STEAM_1:0:373805121"
SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Motiv: 0"
SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Timp de Unban: Ban Permanent"
SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Nume Admin: Furia Rosie"
SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Admin SteamID: STEAM_1:0:782899941"
SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "Daca tu consideri ca ai fost banat pe nedrept fa o cerere de unban pe:"
SVC_STUFFTEXT: Server tried to send invalid command : echo "www.leaguecs.ro

Postat

termina.. ii faci probleme lu bombclat care nu are nimic. Tu esti Illegal care joci cu alt nume,

Postat
1 hour ago, Abdenather said:

termina.. ii faci probleme lu bombclat care nu are nimic. Tu esti Illegal care joci cu alt nume,

Chiar eu sunt bomboclaat man, i-am spart capul lui FuriaRosie vreo 5-6 runde la rand si mi-a dat ban permanent fara motiv, LOL. 

Postat
La 24.08.2024 la 14:50, IONUT GALATI PARNAIE a spus:

Chiar eu sunt bomboclaat man, i-am spart capul lui FuriaRosie vreo 5-6 runde la rand si mi-a dat ban permanent fara motiv, LOL. 

iam facut poze nu a vrut sa mi le dea a iesit am vrut sa ii dau ban doua zile si din greseala i.am dat permanent 

dupa 10 minute acelasi dar cu alt nume a intrat tot la fel iam cerut poze si ma injurat

Postat
4 hours ago, Furia Eosie said:

iam facut poze nu a vrut sa mi le dea a iesit am vrut sa ii dau ban doua zile si din greseala i.am dat permanent 

dupa 10 minute acelasi dar cu alt nume a intrat tot la fel iam cerut poze si ma injurat

Bro, in mod clar cineva te-a pacalit, nu am fost eu. Daca eram eu pe bune, iti dadeam si poze si WG si tot ce trebuie. 🫡

Postat

T/C Ban permanent a fost dat din greșeală,  dacă încă ai ban ul lasa mi IP ul în privat !

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate