Sari la conținut

[STIRI IT] Snapdragon 7s Gen 3, detaliat cu specificații oficiale


bLaZe.

Postări Recomandate

Snapdragon-7s-Gen-3-1-e1724165125488-780

 

Snapdragon 7s Gen 3 este pregătit ca un înlocuitor pentru Snapdragon 7s Gen 2 lansat în luna septembrie a anului trecut, noul chipset promițând salturi considerabile de performanță la toate capitolele.

Potrivit unei prezentări atribuite producătorului Qualcomm, dar distribuită în rețeaua X de celebrul evleaks, Snapdragon 7s Gen 3 reprezintă un upgrade major pentru predecesorul 7s Gen 2.

La fel ca la seria Snapdragon 8, chipsetul Snapdragon 7s Gen 3 este de fapt cu performanțe inferioare cip-ului Snapdragon 7 Gen 3 deja lansat și mult mai slab decât Snapdragon 7+ Gen 3, Qualcomm exploatând cu nerușinare slaba informare a utilizatorilor care asociază distincția ”s” cu „super”, apreciind în mod eronat că această serie de chipset-uri este de mai performantă.

 

Snapdragon-7s-Gen-3-specificatii-scaled.

 

Potrivit imaginii de prezentare, cipul va oferi cu 20% mai multă putere la partea de CPU și cu 40% mai multă putere GPU în comparație cu predecesorul 7s Gen 2. Chiar dacă probabil tot nu va fi suficient pentru funcții mai avansate asistate de AI, noul NPU este cu până la 30% mai rapid și cu până la 12% mai eficient decât cel inclus cu Snapdragon 7s Gen 2.

Spre exemplu, telefoanele echipate cu Snapdragon 7s Gen 3 ar putea asigura cu procesare on-device funcții relativ avansate precum transcriere și traducere în mai multe limbi. În schimb pentru operațiuni mai complexe de editare imagine ar putea fi nevoie de procesare cloud.

Pe subiectul jocuri, Qualcomm va integra tehnologii precum Variable Rate Shading (VRS) Pro, AFME și Adaptive Performance Engine 3.0, ajutând la optimizarea performanțelor și obținerea unei experiențe de gaming ceva mai cursivă.

Lista dotărilor este completată cu suport aptX Lossless Audio, Bluetooth 5.4 și un ISP triplu pentru implementarea funcțiilor mai avansate de captură imagine.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate