PoSeDaTuL Postat Ianuarie 31, 2020 Postat Ianuarie 31, 2020 O săptămână nouă, un interviu nou, haideți să il cunoaștem pe @Dexter.wk PoSeDaTuL: Buna Seara ! Si, Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea de a te cunoaște mai bine! Dexter. wk: Buna seara. PoSeDaTuL: Care este numele tau, câti ani ai si de unde esti? Dexter. wk: Ma numesc Andrei, am 18 ani si sunt din Constanta. PoSeDaTuL: Te-ai gândit ce dorești să faci după ce termini Liceul? Dexter. wk: Sincer nu, deocamdata am inceput scoala de soferi si dupa aceea cred ca o sa merg mai departe la o facultate. PoSeDaTuL: Care sunt pasiunile tale? Dexter. wk: Pasiunile mele sunt sofatul,sa stau la pc, si multe alte chestii. PoSeDaTuL: Care este mâncarea ta preferata? Dexter. wk: Mancarea mea preferata este, shaorma, pizza si ciorba de burta PoSeDaTuL: Unde ti-ai dorii sa mergi pentru o perioada lungă de timp? Dexter. wk: Pe o insula pustie, cu soare si sa fiu decat eu cu gagica-mea. BackStage: PoSeDaTuL: Si p*la mâncare, e bine o să supraviețuiți, Nu :)) Dexter. wk: Vanam noi un cangur o libelula ceva PoSeDaTuL: Cum te-ai descrie in cateva cuvinte? Dexter. wk: Un excroc, un baiat gigolo si o panarama de om. PoSeDaTuL: Un om sincer, de altfel Dexter. wk: Da :)) PoSeDaTuL: spune-mi 2 calități și 2 defecte Dexter. wk: Cele 2 calitati ale mele sunt bautul, si fut*t*l, Ma cred un om fara defecte. PoSeDaTuL: Ce genuri de filme îti face placere sa le vizionezi? Dexter. wk: Cele de genul actiune, sf PoSeDaTuL: Cum decurge o zi din viata ta? Dexter. wk: Incepand de obicei ma trezesc pe la ora 14-15 / dupa aceea stau pe cs dupa ies pe afara si cam asa decurge o zi din viata mea Acum o să incepem cu cateva intrebari legate de forumul nostru LeagueCs PoSeDaTuL: De ce ai ales comunitatea aceasta? Dexter. wk: Am ales aceasta comunitate pentru Detinatorul meu preferat XxSeniorxX am venit odata cu el pe aceasta comunitate. PoSeDaTuL: Ce parere ai despre administratia comunitatii? Dexter. wk: Slaba. PoSeDaTuL: Argumentează Dexter. wk: Nu isi bate nimeni capul cu comunitatea pe scurt. PoSeDaTuL: Poti enumera 5 membrii din STAFF ce iti sunt ”prieteni” (amici)? Si sa ne spui, de ce i-ai ales pe acestia? Dexter. wk: Nu am 5 membrii preferati Sunt prieten cu toti din acest staff (pac), dar ca orice persoana am si eu 5-6 persoane pe care ii am la suflet., astia ar fi Aneimar, lambada, senior, pac si blue. I-am ales pe acestia pentru mentalitatea lor. PoSeDaTuL: Ce trebuie schimbat comunitatii? Atat Forumul cat si TS-ului? Dexter. wk: Pe forum dupa pareerea mea as schimba anumiti membri, iar ts-ului nimic. PoSeDaTuL: Ce mesaj ai pentru membrii comunitatii Leaguecs? Dexter. wk: Va pup pe toti in special pe tine, cel mai priceput om pentru interviuri. PoSeDaTuL: Ce părere ai despre acest interviu? Dexter. wk: Un interviu foarte fain, si placut. PoSeDaTuL:Iti mulțumesc că ai avut răbdare să mă aștepti pentru acest interviu și sper să ai o săptămână ușoară ! Dexter. wk: multumesc la fel :* Acesta a fost interviul PoSeDaTuL - Dexter. wk: Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un "Like"
MAVERIK. Postat Ianuarie 31, 2020 Postat Ianuarie 31, 2020 Dexter. wk: Nu am 5 membrii preferati Sunt prieten cu toti din acest staff (pac), dar ca orice persoana am si eu 5-6 persoane pe care ii am la suflet., astia ar fi Aneimar, lambada, senior, pac si blue. I-am ales pe acestia pentru mentalitatea lor. Pe mine sa nu ma treci ma
Fondator X-Tream Postat Ianuarie 31, 2020 Fondator Postat Ianuarie 31, 2020 Poate imi raspunzi si mie in privat "de ce administratia comunitatii este slaba?". Cate probleme ai avut si noi nu le-am rezolvat? Sau de cate ori ai apelat la noi, si noi nu te-am ajutat? Ca vad ca faci niste afirmatii doar de dragul lor... PS: GG Posedatule.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.