Kaz3 Postat August 18, 2024 Postat August 18, 2024 Bine v-am găsit la un nou interviu din proiectul "Părerea managerilor contează" din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de @BandiT INFO Comunitatea LEAGUECS vine cu un nou proiect în cadrul zonei de interviuri și anume "PĂREREA MANAGERILOR CONTEAZĂ", oferindu-ne o imagine clară asupra serverelor de joc, aflierea acestora în comunitate și modalităților prin care putem susține managerii serverelor afiliate LEAGUECS. Prin interviurile susținute avem ca scop îmbunătățirea relației de comunicare dintre staff-ul comunității și managerii serverelor de joc, cât și beneficiile pe care le putem acorda pentru a menține un climat optim de joc. VIAȚA PERSONALĂ Reporter Kaz3: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [ZE] BandiT: Marinel, 29 de ani, majoritatea timpului in Marea Britanie. Reporter Kaz3: Ce îți place să faci în timpul liber? [ZE] BandiT: Sa ies in oras la o plimbare etc. Reporter Kaz3: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [ZE] BandiT: Chiar nu stiu sincer. Reporter Kaz3: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? [ZE] BandiT: Ma trezesc, imi fac o capucino si ma uit la noutati. Reporter Kaz3: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? [ZE] BandiT: Vizitand centrul Londrei. Reporter Kaz3: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești? [ZE] BandiT: Nu am un oras anume. Reporter Kaz3: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul? [ZE] BandiT: Iesind undeva la munte sau la mare cu prietenii. Reporter Kaz3: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? [ZE] BandiT: Un lucru nu prea imi doresc, decat sa am propria mea afacere. Reporter Kaz3: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta? [ZE] BandiT: Nu am o melodie preferata, dar ascult cam aproape toate genurile de muzica. Reporter Kaz3: Ai vreun regret din timpul vieții? [ZE] BandiT: Sincer nu. Reporter Kaz3: Practici vreun sport? Daca da, ce fel de sport? [ZE] BandiT: Mai joc fotbal din cand in cand. MEDIUL VIRTUAL Reporter Kaz3: Care este jocul tău preferat? [ZE] BandiT: FIFA SI CS 1.6 Reporter Kaz3: Câte ore pe zi petreci in mediul online? [ZE] BandiT: Depinde de zile o ora, doua. Reporter Kaz3: Ce server de joc administrezi? [ZE] BandiT: De cs 1.6 - Ze.Leaguecs.Ro Reporter Kaz3: Ce te-a făcut să alegi comunitatea Leaguecs pentru afilierea serverului tău? [ZE] BandiT: Pentru a evolua la un nivel mult mai inalt al server-ului si al jocului. Reporter Kaz3: Consideri că administrația Leaguecs este la dispoziția ta și te ajută în scurt timp? [ZE] BandiT: Da, chiar sunt de mare ajutor si raspund repede. Reporter Kaz3: Comunitatea Leaguecs îți poate oferi mai mult sprijin pentru serverul tău? [ZE] BandiT: Nu cred, ca ma descurc, dar niciodata nu se stie, poate pe viitor. Reporter Kaz3: Dacă da, cu ce crezi că te-ar putea ajuta comunitatea Leaguecs? [ZE] BandiT: Deocamdata cu nimic. Reporter Kaz3: Ai fi de acord ca pe viitor să participi la anumite concursuri ce oferă beneficii pentru serverul tău? [ZE] BandiT: Nu prea am timp de multe chestii din astea, dar consider ca deocamdata nu am nevoie de nici un sprijin. Pe această cale doresc să îi mulțumesc lui @BandiT pentru timpul acordat acestui interviu. Mă bucur că ai acceptat să faci parte din acest proiect și sper ca toți managerii să aibă un răspuns pozitiv asupra acestor interviuri. Vă mulțumesc tuturor pentru atenție! 2 1
Postări Recomandate