Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Salutare, nickname GSR03, am primit ban la ora 01:05 de la Xplicit, ca urmare a doua trei propozitii schimbate intre noi, dupa o cerinta in chat, sa dea un afk afara.

Pentru ca am cerut acest lucru asa: {- da afara afk ca ocupa loc degeaba} adminul a considerat ca nu am vb frumos si mi-a zis ca nu-l da iar eu i-am raspuns ca si-l poate pastra pentru el. Copilarisme...

M-a ofticat atitudinea lui de sef si m-a intrigat faptul ca este atat de sensibil, asa ca atunci cand a scris in chat {zgati} dupa ce si-a luat kill, am considerat ca s-a dorit a fi o referire la o injurie, si sarcastic fiind, i-am zis sa vb frumos ca-si ia gag. L-am mai intrebat de varsta, iar el a zis ca fac pe desteptul si atat a fost povestea :)

Am vip pe un server, dar am vazut ca unul dintre cei mai buni playeri s-a decis sa joace la voi, si l-am urmat. Totusi, mi-a lasat un gust amar acest Xplicit... nu se face asa, am o varsta la care daca nu esti capabil sa ti pasul unei discutii si nu sti cum sa gestionezi elegant situatiile, ai trait degeaba! Sunt bucuros ca i-am dovedit cat e de imatur.  Bafta all!

Postat

Ai instigat la cearta, si l-ai jignit, dar bineinteles ca n-o sa pui dovezile care sunt impotriva ta. Banul a fost de 10 minute, a trecut. Spor la joc, si nu mai cautati cearta cu adminii

Postat (editat)

Pana si in reclamatia facuta de tine te crezi destept  !  Nu ma mai pot abtine cand intalnesc oameni ca tine, zici ca stai in dreapta lui Dzeu asa te crezi ! Hai dispari !

https://imgur.com/a/SrxNVbu

Editat de XpLiciTx
Postat

Cum sa va raspund? Sunteti absolut redusi :)

Postat (editat)

Instigat la cearta cu glume de 2 lei avand in vedere faptul ca nu toata lumea le suporta, asta arata romanul adevarat care daca este tratat cu indiferenta sau cu vorbe/fapte asemanatoare se supara si reclameaza. Asta iti arata si capacitatea de gandire la "varsta ta", topicul trebuia inchis de mult, ai primit prea multa voie la scriere

Editat de nam3x
Postat

"reclameaza" baga edit si nu mai fa atata galagie...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate