device Postat August 13 Share Postat August 13 (editat) Numele tău : Razvan Vârsta ta : 21. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Prin activitate si mai ales ajutorul pe care l am oferit membriilor noi comunitatii. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Pai as putea sa imi reiau activitatea pe care am avut o. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @mãdãlinZX@LemoN@Claudikes Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "vara2024" UniqueID : D4fFzS9Nokti6bUCa25cVJYzx0s= Editat August 13 de device Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
wasd Postat August 13 Share Postat August 13 PRO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat August 13 Administrator Share Postat August 13 Pro chiar daca avem destul de multi slabi in echipa (nu dau nume @1st_Psycho / @wasd ) 2 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
RĂDUCU Postat August 13 Share Postat August 13 Sincer aș fi contra că nu știi să-ți instalezi windows-ul, dar pro. 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
1st_Psycho Postat August 13 Share Postat August 13 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Moroilo. Postat August 13 Share Postat August 13 Ultima aplicatie a fost facuta la misto si cand ai primit -1 ai plecat din staff. 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator X-Tream Postat August 13 Fondator Share Postat August 13 1 oră în urmă, Moroilo. a spus: Ultima aplicatie a fost facuta la misto si cand ai primit -1 ai plecat din staff. Are dreptate @Moroilo.. Ai mai fost in staff-ul nostru, stim ce te duce capul. Când ești beat ragi ca un Măgar. 2 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate