• Like 2
  • UP 1
  • Ador 3
Sari la conținut

[INTERVIU] VOLTISTER - Moderator # LCS

Postări Recomandate

Postat

ZvyaHOv.png

Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS

În acest interviu suntem alături de @Voltister

VIAȚA PERSONALĂ

Reporter Kaz3: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?

[Moderator] Voltister: Mă numesc Ștefan, am 22 de ani și sunt din Târgoviște.

Reporter Kaz3: Ce îți place să faci în timpul liber?

[Moderator] Voltister: În timpul liber îmi place să fac orice mă face să mă simt bine, de la jocuri pe calculator sau PlayStation, până la ieșiri pe afară cu prietenii.

Reporter Kaz3: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta?

[Moderator] Voltister: Nu cred că s-a produs vreun film care să îmi descrie nenorocirea mea de viață.

Reporter Kaz3: Care este cel mai bun mod de a începe ziua?

[Moderator] Voltister: Cel mai bun mod, pentru mine, de a începe ziua, va rămâne întotdeauna alături de o cafea și câteva țigări.

Reporter Kaz3: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost?

[Moderator] Voltister: Nu prea am avut ocazia de a vizita prea multe locuri în viața mea, dar cel mai memorabil va rămâne barajul Vidraru.

Reporter Kaz3: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești?

[Moderator] Voltister: Mi-ar place să locuiesc în Madrid, cât mai aproape de stadionul echipei mele de fotbal de suflet, anume Atletico de Madrid.

Reporter Kaz3: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul?

[Moderator] Voltister: Modul în care îmi place să îmi petrec weekendul este de multe ori la muncă, deoarece prin muncă uit de problemele mele din viață.

Reporter Kaz3: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă?

[Moderator] Voltister: Singurul lucru pe care mi-l doresc din tot sufletul, deși nu cred că mi l-aș permite vreodată, este linistea sufletească.

Reporter Kaz3: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta?

[Moderator] Voltister: Ascult aproape orice, singura condiție este să fie vorba de muzică relativă cu starea mea de spirit din momentul în care încep să ascult. Am mai multe melodii preferate, ce aparțin mai multor genuri muzicale, dar pot menționa Rammstein - Sonne, Zeit și Mein Herz brennt.

Reporter Kaz3: Ai vreun regret din timpul vieții?

[Moderator] Voltister: Lăsând drama la o parte, am multe regrete în viață, de la lucruri pe care nu le-am realizat până la persoane pe care nu le-am îndepărtat la timp din viața mea.

Reporter Kaz3: Practici vreun sport? Daca da, ce fel de sport?

[Moderator] Voltister: Practicam fotbalul, pe maidan, dar în ziua de azi nu mai am prieteni nici de-o miuță.

MEDIUL ONLINE

Reporter Kaz3: Care este jocul tău preferat?

[Moderator] Voltister: Nu am un joc preferat, ci o serie întreagă de jocuri, anume seria de jocuri Halo.

Reporter Kaz3: Câte ore pe zi petreci in mediul online?

[Moderator] Voltister: De la o oră până la 6-7 ore, depinde de timpul meu liber.

Reporter Kaz3: Ce ai alege dintre PC / XBOX / PS?

[Moderator] Voltister: Aș alege clar PC-ul, am și PlayStation, dar multe dintre jocurile pe care aș vrea să le joc sau care deja le joc îmi aduc mai multă plăcere pe PC decât pe o consolă de jocuri.

Reporter Kaz3: Ce funcție ai în acest moment?

[Moderator] Voltister: Deocamdată am funcția de Moderator, țintesc bineînțeles la o funcție mai mare (măcar Super Moderator) deși nu știu dacă am șanse pentru a realiza acest lucru.

Reporter Kaz3: Ce te-a făcut să fii în staff-ul Leaguecs?

[Moderator] Voltister: Dorința de a avea din nou o astfel de funcție pe o comunitate de gaming românească.

Reporter Kaz3: Ce îmbunătățiri s-ar putea aduce forumului?

[Moderator] Voltister: Eu consider că sunt multe categorii care nu au nici un sens pe acest forum, deoarece pe comunitățile de gaming din ziua de astăzi nu mai vrea aproape nimeni să participe la activități extra, cum ar fi jocuri forumistice sau știri. Eu unul nu le consider nimic altceva decât modalități de a realiza un post hunt mai ascuns.

Reporter Kaz3: Consideri că te vei implica activ în dezvoltarea comunității?

[Moderator] Voltister: Deocamdată nu pot face nimic altceva decât să moderez categoriile de pe forum unde mi-a fost oferit acces, am încercat să adun oameni pentru a pune la punct un server de Sa:MP dar nu a stârnit interesul nimănui, iar eu unul nu mă pot descurca singur deoarece nu știu să pun la punct un astfel de server deoarece nu am experiență în informatică să fac scripturile și ce mai are nevoie un server.

Iată că am ajuns și la finalul interviului susținut alături de @Voltister! Pe această cale îți mulțumesc pentru participare și îmi pare rău pentru trecutul avut în viață, consider că toate sunt făcute cu un scop pentru a ne perfecționa. Cu privire la forumul LEAGUECS, categoriile de pe lângă cele destinate serverelor ar trebui să unească comunitatea, să formeze prietenii și să ajute la dezvoltarea spiritului de socializare deoarece suntem o COMUNITATE (comuniune). 

Vă mulțumesc tuturor pentru atenție și ne vedem la următorul interviu!

kaz31.png

• Ador 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate