Smecherie la cutie Postat August 12 Postat August 12 Numele dvs:Pronto Numele adminului reclamat:Abdenather Data si ora: 8/12/2024 ora:18:30 Motiv reclamatie: Am primit de doua ori slay pentru Ground Strafe , eu l-am intrebat pe dansul , daca scrie undeva ca nu am voie sa fac ground strafe ca eu sa ma opresc dar el mia spus ca nu scrie dar ca asa vrea el. Dovada (Print la consola sau demo) : https://mega.nz/file/nnoXTZ4L#7BhWormU9KEbENVr8ogMyGwZJrbbyfPBF4epeAVxkhg
Abdenather Postat August 12 Postat August 12 Ti-am zis ca nu ai voie fiindca ajungi inaintea la altii. Nu are rost sa pun poze fiindca se vede in filmare ceea ce am spus si asta se vedea si in poze.
Smecherie la cutie Postat August 12 Autor Postat August 12 eu ti-am zis. Daca nu scrie Eu nu ma opresc
HuGo Postat August 12 Postat August 12 Salut, în primul rand exprimarea nu a fost una ok și în doilea rand da , nu este voie sa faci bhop, strafe ,etc . Nu este voie pentru ca deranjezi pe ceilalți jucători și pentru a fi un joc corect, respectam chestia asta pe acest server ! T/C
Postări Recomandate