Sari la conținut

[STIRI IT] Nu toți producătorii de PC-uri vor extinde garanția sistemelor cu procesoare Intel 13th și 14th gen afectate de probleme de stabilitate


exedus

Postări Recomandate

producatori-pc-nu-vor-extinde-garantia.j

Intel a extins garanția cu doi ani pentru toate SKU-urile 13th și 14th gen afectate de problemele de stabilitate, însă doar pentru procesoarele boxed, adică cele vândute individual în pachet retail. Procesoarele tray, în schimb, nu beneficiază de service și suport tehnic din partea Intel, așadar rămâne la latitudinea producătorilor de PC-uri dacă vor extinde sau nu garanția sistemelor afectate.

The Verge a întrebat producătorii de PC-uri cum vor aborda situația și, din câte se pare, unii dintre ei au ezitări în a extinde garanția. Acer, Lenovo și NZXT nu promit extinderea garanției pentru PC-urile cu procesoare Intel 13th și 14th gen și încă analizează situația, în vreme ce alți producători au reacționat rapid și au luat măsuri pentru a asigura suport tehnic și service după expirarea garanției standard.

Asus, Dell / Alienware, MSI, HP și Corsair vor oferi încă doi ani de garanție, însă doar pentru procesor, nu și pentru alte componente ale sistemelor. Totodată, unii producători, în principal cei care vând și plăci de bază retail, cum sunt Asus și MSI, promit să livreze cât se poate de repede actualizarea de microcode care previne degradarea prematură a procesoarelor.

Momentan, însă, doar plăcile de bază high-end au disponibil update-ul de microcode.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate