Kaz3 Postat August 3 Share Postat August 3 Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de @RĂDUCU VIAȚA PERSONALĂ Reporter Kaz3: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Moderator] RĂDUCU: Mă numesc Radu, am 26 de ani și sunt din Iași, dar la momentul actual locuiesc în București. Reporter Kaz3: Ce îți place să faci în timpul liber? [Moderator] RĂDUCU: În timpul liber prefer să mă distanțez de cuvantul 'muncă' și să fac orice altceva (să mă joc, citesc diferite știri din sport) și caut să fructific timpul liber și în dezvoltare personală. Reporter Kaz3: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [Moderator] RĂDUCU: Bad Boys Reporter Kaz3: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? [Moderator] RĂDUCU: Cred că cel mai bun mod de a începe ziua este printr-o cafea puternic dezvoltată. Reporter Kaz3: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? [Moderator] RĂDUCU: Nu am fost în foarte multe locuri, însă mi-a plăcut foarte mult targul de Crăciun de la Sibiu. Reporter Kaz3: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești? [Moderator] RĂDUCU: Ca și temperatură aș prefera zona Moldovei pentru că mi se pare mai răcoroasă. Reporter Kaz3: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul? [Moderator] RĂDUCU: Weekend-urile la o sală de jocuri cu prietenii sunt cele mai frumoase. Reporter Kaz3: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? [Moderator] RĂDUCU: Aș vrea să-mi deschid o afacere și să mă ocup de ea cat de bine pot eu. Reporter Kaz3: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta? [Moderator] RĂDUCU: Ascult multe genuri muzicale, dar în ultima perioadă au început să-mi placă foarte mult melodiile de la Trap Nation. Reporter Kaz3: Ai vreun regret din timpul vieții? [Moderator] RĂDUCU: Cred că toate persoanele au diferite regrete în viață, dar pur și simplu nu mai putem face nimic în acest caz. Reporter Kaz3: Practici vreun sport? Daca da, ce fel de sport? [Moderator] RĂDUCU: Nu practic niciun sport momentan, deși cand eram mai mic îmi plăcea foarte mult fotbalul. MEDIUL VIRTUAL Reporter Kaz3: Care este jocul tău preferat? [Moderator] RĂDUCU: League Of Legends (Teamfight Tactics) Reporter Kaz3: Câte ore pe zi petreci in mediul online? [Moderator] RĂDUCU: Cand sunt la muncă să zic 1-2 ore de pe telefon cu un refresh pe forum, dar cand sunt acasă vreo 4-5 ore. Reporter Kaz3: Ce părere ai despre concursul EURO 2024 în care ai ieșit câștigător? [Moderator] RĂDUCU: Am avut un răspuns ferm pe Spania că mi-a plăcut cum a jucat și sincer nu m-am așteptat să și caștig, m-am bucurat cand am văzut mesajul de la tine și felicitări pentru organizarea unui concurs de genul. Reporter Kaz3: Ce funcție ai în acest moment? [Moderator] RĂDUCU: În acest moment sunt Moderator pe forum și Ucenic la asistența tehnică de pe teamspeak3. Reporter Kaz3: Ce te-a făcut să fii în staff-ul Leaguecs? [Moderator] RĂDUCU: Faptul că-l cunosc pe @X-Tream și în prima încercare l-am dezamăgit, mi-am propus mie ca a 2-a să nu mai fie așa și sper că l-am făcut să se razgandească în privința mea, dar faptul că am primit și o propunere de la @devylinn @ LCS pentru funcția de Moderator am decis să accept și să activez și pe forum. Reporter Kaz3: Ce îmbunătățiri s-ar putea aduce forumului? [Moderator] RĂDUCU: Este destul de organizat forumul din cate am văzut, dar pe moment nu am o idee pentru un upgrade în privința asta. Reporter Kaz3: Consideri că te vei implica activ în dezvoltarea comunității? [Moderator] RĂDUCU: Sigur, o să mă implic cat de mult pot și pe ce domeniu mă pricep. Am ajuns cu bucurie la finalul interviului susținut alături de moderatorul @RĂDUCU! Te felicit pentru toate răspunsurile sincere și îți mulțumesc pentru mulțumirile aduse cu ocazia desfășurării concursului EURO 2024. Apreciez faptul că ai acceptat acest interviu și îți urez succes pe viitor! Vă mulțumesc tuturor pentru atenție și așteptăm părerile voastre! 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
RĂDUCU Postat August 3 Share Postat August 3 Mulțumesc pentru acest interviu @Kaz3desi nu mă așteptam să fiu asa de repede intervievat 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat August 5 Administrator Share Postat August 5 Frumos interviu, felicitări pentru munca depusă amândurora. Nota 10 pentru întrebări și răspunsuri!! 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate