ciprianos Postat August 2 Share Postat August 2 Prenume » Ciprian Vârsta » 15 soon 16 Locația » Constanța Ocupație » Elev Hobby-uri și pasiuni » Imi place enorm de mult fotbalul, pe langa asta sa rup csu', avand in vedere ca am terminat cu examenu', si sa ies afara cu tovarasii. Modalitate de contact » steam: https://steamcommunity.com/id/unbos/ discord: ciprianosss si insta: r.cipii De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » de la domnisoru DEY O poză cu tine (opţional) » https://imgur.com/a/poUmjS4 Acordă o notă comunității » 10, n-am cuvinte, avand in vedere ca cei de pe ESL sunt foarte de treaba, sunt sigur ca, automat, si cei de pe restul comunitatii sunt la fel. Alte detalii » Sper sa ne intelegem cu totii bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
PlayZeeK. # GFX Postat August 2 Share Postat August 2 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
RĂDUCU Postat August 2 Share Postat August 2 Bine ai venit 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
floringold Postat August 2 Share Postat August 2 Bun venit 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat August 2 Administrator Share Postat August 2 Bine ai venit! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Cosmina Postat August 2 Share Postat August 2 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Claudikes Postat August 2 Administrator Share Postat August 2 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
^*$!!IoNuT!!$*^ Postat August 3 Share Postat August 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Tweedle Postat August 3 Share Postat August 3 Bine ai venit, sedere placuta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Kaz3 Postat August 3 Share Postat August 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Voltister Postat August 4 Share Postat August 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate