Sari la conținut

[FOTBAL] Gigi Becali îl regretă pe Louis Munteanu: ”Ăsta era bun! Ne trebuie un atacant”

RĂDUCU

Postări Recomandate

Jmg9NjM2Jmhhc2g9MWRmZGFmMWI3M2Y3MzM4MDU2

CFR Cluj a câștigat lupta cu FCSB și a reușit să îl transfere pe Louis Munteanu (22 de ani) de la Fiorentina

În schimbul a 50% din drepturile federale ale jucătorului, Ioan Varga a plătit 2,3 milioane de euro pentru atacantul crescut de Gică Hagi. 

Gigi Becali: ”Ăsta era bun, Louis Munteanu, dar nu mai are rost”

La doar o zi după calificarea în turul 3 preliminar din UEFA Champions League, Gigi Becali (66 de ani) a recunoscut că Louis Munteanu este o pierdere pentru echipa sa. 

Mai mult, latifundiarul din Pipera a anunțat că este gata să investească și să aducă un nou atacant, Florin Tănase fiind primul pe listă. 

Am insistat pentru Baeten, pentru Popa. Popa, pasă de gol, Baeten a dat gol. Nu avem un atacant marcator, am avut multe ocazii, dar nu am avut marcator. Eu cred și în Miculescu și în Popa. Ăsta era bun, Louis Munteanu, dar nu mai are rost, să fie sănătoși

Eu nu fac ambiție pe bani, eu vreau să fac o activitate, să fiu bun. Așa să mă coste Louis Munteanu cinci milioane. Nu vreau să risc 5 milioane. Te gândești de ce Fiorentina a renunțat la el.

Da, ne trebuie un atacant. Vedem dacă vine Tănase, dacă nu, vedem altul”, a spus Gigi Becali. 

Louis Munteanu, prezentare spectaculoasă la CFR Cluj! ”Să creionăm împreună un sezon de poveste”

Gruparea din Gruia l-a prezentat pe Munteanu printr-un clip video spectaculos postat pe rețelele sociale: ”Să creionăm împreună un sezon de poveste”, au fost primele cuvinte ale atacantului în tricoul lui CFR Cluj.

Bine ai venit, Louis Munteanu! Cluburile CFR 1907 Cluj și Fiorentina au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Louis Munteanu!

Un produs al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, Louis a debutat pe prima scenă a fotbalului românesc la numai 17 ani, în tricoul formației de la malul mării, echipă pentru care a bifat în total 86 de meciuri, 25 de goluri și 11 pase decisive.

În Italia, Munteanu a evoluat timp de două sezoane la Fiorentina Primavera, formație pentru care a jucat 40 de partide, marcând 13 goluri și fiind autorul a patru pase decisive.

Un obișnuit al naționalelor de tineret ale României, atacantul de 22 de ani a adunat 46 de selecții sub tricolor, reușind în octombrie 2023 să-și facă debutul la prima reprezentativă în meciul cu Belarus.

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite în tricoul echipei noastre!”, a transmis CFR Cluj.

DIGISPORT.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate