xX112Xx Postat August 1 Share Postat August 1 [1]. Nume:Balut Darius [2]. Nick server:xX112Xx [3]. Varsta:27 [4]. LeveL:20 [5]. Gradul actual:Helper [6]. Ore jucate [Apasa aici]:https://www.gametracker.com/server_info/zm.leaguecs.ro:27015/top_players/?query=xX112Xx [7]. Link de la ultima cerere: [8]. De ce doresti upgrade? sa am acces la mai multe comenzi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
bursucX Postat August 1 Share Postat August 1 Pro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zuky Postat August 1 Share Postat August 1 PRO!!!ai abilitati bune in ceea ce faci,esti atent succes in continuare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
skaraotki Postat August 1 Share Postat August 1 Sa zicem ca da sa speram ca nu Pro de incurajare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Wary2k Postat August 1 Share Postat August 1 Pro, ești atent și nu am avut probleme cu tine când am fost eu pe server Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
J0K3RuL ;X Postat August 2 Share Postat August 2 Pro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
V.l.a.d Postat August 2 Share Postat August 2 Pro , de acum sa fii mai atent ca o sa ai o responsabilitate mai mare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Randy Sama Postat August 2 Share Postat August 2 Pro, am vazut ca te descurci, mult succes! Fii mai activ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
SicraN Postat August 2 Share Postat August 2 Intri mai la 2-3 zile asa, dar stai foarte multe ore, deci ai activitate mai mult decat suficienta. Pe langa asta avem baza pe tine pentru ca esti matur si ai cunostintele necesare. Pro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat August 2 Administrator Share Postat August 2 Pro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
fitze Postat August 2 Share Postat August 2 pro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zennik Postat August 3 Share Postat August 3 Pro ,te pricepi , esti atent succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
XeqtR Postat August 3 Share Postat August 3 pro succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
XenonOne Postat August 4 Share Postat August 4 Acceptat T/C 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate