10RGA Postat Iulie 31, 2024 Postat Iulie 31, 2024 Salutare! Numele dvs: 10RGA Numele adminului reclamat: Abdenather Data si ora: 31.07.2024, ora 17:50 - 18:20 Motiv reclamatie: Limbaj neadecvat, comportament neadecvat, frustrat, nu am nimic cu faptul ca este mai bun decat mine sau altii sau ca mai zice bulan, noroc, etc etc, da, este mai bun decat multi altii, nu am nimic de spus dar o data ce faci abuz de faptul ca este admin si da slay la un player care juca in momentul respectiv doar pentru a ramane 1v1 cu mine (eu fiind predator) ca sa nu pot da revive la cineva si sa castigam runda, mi se pare aberant si un abuz din partea lui ca si admin doar pentru simplu fapt de a castiga si sa arate el ca este mai bun, pe langa faptul ca jigneste si se mai leaga si de profesia mea nu mi se pare normal, nu m.am legat de el ca este casier sau ce o fi, bravo lui, bravo tuturor care incearca ceva, in loc sa jucam linistiti si sa ne distram pe sv, ajungem la atatea tam-tam uri, nu am facut pana acum alte printuri cu el sau alte reclamatii si nici nu faceam daca nu se folosea de admin ca sa dea slay la un playeri doar ca sa ramanem 1v1 si sa nu pot da revive, plus ca da foarte multe kick uri la alti playeri, ma rog, nu consider ca este un comportament de admin. Multumesc frumos si imi pare rau ca se ajunge la asta dar nu ai cu cine! Dovada (Print la consola sau demo) : https://imgur.com/a/tyX54BL 1
Abdenather Postat Iulie 31, 2024 Postat Iulie 31, 2024 (editat) Ba baiatule, tu gandesti ceea ce ai spus in momentul de fata? Hai sa iti explic eu ceva ca sa intelegi, ca vad ca ti-am explicat si pe server si nu ai inteles nimic. 1. Predatorul este obligat sa atace, indiferent daca moare sau castiga (ESTE OBLIGAT) este o chestie pe care voi nu o intelegeti... a mai fost o discutie legata despre revive-uri.. eu nu zic ca nu aveti voie sa dati revive, ca nu am cum sa zic una ca asta. Dar voi ati prins un obicei prost cu revive-ul asta, unul foarte prost.. cum vedeti ca nu aveti posibilitatea sa omori Human-u constant cate 2-3 reviveuri pe runda (constant) eu nu zic sa joace toti ca mine, dar eu RAR dau revive la cineva cand sunt predator fiindca am o abilitate mai avantajoasa decat Human. Voi stiti cum faceti? - Ma fac predator si dau revive-uri ca sa raman cate runde vreau eu predator, mai atac si eu de cateva ori la misto si restu dau revive. Mie mi s-ar parea corect ca predatorul sa aiba dreptul la 1 singur revive deoarece e destul 1 player si un predator. Fiindca daca tu ca predator dai constant runda de runda la 2 playeri revive, ala mai da la altii 2 si tot asa si predatoru ramane degeaba runda de runda fara sa faca nimic. PREDATORUL NU ESTE DOAR SA DEA REVIVE!!!! 2. Stiu ca nu a fost un motiv sa ii dau slay lu playeru ca sa raman 1v1 cu tine dar ti-am explicat si atunci.. Ti-am zis " zi mersi ca nu ti-am dat tie slay si ca ti-am mai dat o sansa sa vezi ca fara sa dai revive nu ramai predator" Tu dadeai revive si fugeai... pai ce naiba.. dau revive si ma ascund ca sa ii omoare astia si sa mai raman inca cateva runde predator... Ba nene, indiferent daca ne jucam pentru un scop sau ne jucam distrandu-ne avem un regulament de respectat! La cei care vin noi nu am pretentii ca nu stiu nimic despre acest server, dar cei care sunt vechi si tot intra ar trebuii sa citeasca macar regulamentul de playeri daca stii ca ramai pe acest server sa te joci! Eu nu ma oftica ca nu pot sa "omor predatoru" dar daca ati juca corect cu el ati vedea ca pierdeti... nu am vrut sa ma leg de profesia ta ca nu am niciun drept. Dar am incercat pe server sa iti explic unele situatii si te faceai ca nu intelegi.. De aia am zis ca "mai esti si politist si nu intelegi nimic" 3. daca este sa imi iau un avertisment pentru acel slay mi-l asum. Dar cand va zice un admin sa atacati, pai atacati, nu stati sa dati revive ca sa nu muriti. Ca daca eu tie iti dadeam slay direct fiindca nu atacai nu iti convenea, asa ca am ales sa iti mai las o sansa sa vezi ca nu reusesti fara revive. 4. La unii playeri le mai dau kick fiindca au lag si se misca in poze. sunt playeri care au peste 400 ping.. Bole Anica de fiecare data cand l-am vaut eu pe server se misca in poze.. Ce, voiai sa il las cu lag pe server? 5. Nu vad sa fii gresit eu undeva la ceea ce am zis eu pe server inafara de slayu respectiv! Editat Iulie 31, 2024 de Abdenather
10RGA Postat Iulie 31, 2024 Autor Postat Iulie 31, 2024 Am si eu de adaugat faptul ca s.a rezolvat disputa/discutia dintre noi si toata problema aceasta, sper sa nu fie prea tarziu pentru acest mesaj. Imi retrag ce am spus si sper sa nu se ia nici o masura impotriva unuia dintre noi! Multumesc pentru intelegere!
Abdenather Postat Iulie 31, 2024 Postat Iulie 31, 2024 De data asta si eu am sarit calu ca eram putin suparat pe o chestie... Am vorbit pe server cu Iorga si am lamurit ce aveam de zis si nu mai sunt probleme intre noi ! PEACE
Postări Recomandate