cxaming Postat Iulie 27, 2024 Postat Iulie 27, 2024 (editat) ★ Nick : cxaming ★ IP : - ★ SteamID : STEAM_0:0:100248810 ★ Data : 26 Iunie 2024 ★ Adminii prezenti pe server : - ★ Numele Adminului : S I N N N ★ Descrierea scurta a ceea ce s-a intamplat : Dar imi cer scuze, n-am facut nimic si e doar o gluma, trei acrophobia sunt nebuni. https://imgur.com/zHU2p1O ★ Dovada : pai nu stiu, caterinca? Editat Iulie 27, 2024 de cxaming
Cosmina Postat Iulie 27, 2024 Postat Iulie 27, 2024 Nu stiu expre ce ai facut dar, tinand cont ca SINNN ti-a acordat banul permanent, ma indoiesc sa primesti unban deoarece el niciodata nu da banuri aiurea mai ales permanent. Vom astepta totusi raspunsul lui sau alt cuiva, pana atunci din partea mea ai : Respectam caterinca cu bun simt si cu limita iar, caterinca ta posibil sa nu fii fost cu limita.
Nicolas Postat Iulie 28, 2024 Postat Iulie 28, 2024 Salut am fost de fata cand ti-a dat BAN Ti-a atras atentia de multe orii pentru limbaj sau ceva de genul Dar tu ai luato ca si o caterinca CONTRA
Postări Recomandate