Twix ! Postat Ianuarie 29, 2020 Postat Ianuarie 29, 2020 Prenume » Alex Vârsta » 22 Locația » Bucuresti Ocupație » - Hobby-uri și pasiuni » Arta Modalitate de contact » Momentan, doar pe forum De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Facebook O poză cu tine (opţional) » - Acordă o notă comunității » Un 10 pentru moment, vedem ce se intampla in continuare. Alte detalii » Va salut pe toti si sper sa gasesc oameni inteligenti si de treaba aici
Dumii Postat Ianuarie 29, 2020 Postat Ianuarie 29, 2020 Salut si bine ai venit! Eu unul cred,ca nu o sa regreti !!
PoSeDaTuL Postat Ianuarie 30, 2020 Postat Ianuarie 30, 2020 Salut Copile Dacă doreești un interviu? Intră Aici: https://leaguecs.ro/forum/index.php?/topic/7663-anunt-cerere-interviu/
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Ianuarie 30, 2020 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 30, 2020 Bine ai venit . @PoSeDaTuL de curiozitate , cati ani ai tu de ii faci pe toti copii ?
PoSeDaTuL Postat Ianuarie 30, 2020 Postat Ianuarie 30, 2020 @NeRvOaSa Eu pe toti ii fac copii, sau prunci, Nu contează vârsta. Noi să fim sănătoși, că boala vine. Și dacă văd că pă om nu îl deranjează, de ce l-ar deranja pe altu?
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.