• UP 1
  • Ador 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

★ Nick : : ^_- shark -_^

★ IP : 188.25.227.235

★ SteamID : STEAM_1:0:166086164

★ Data : 23.07.2024

★ Adminii prezenti pe server : mai multi , daubine ,tribunul, issa ,bleah

★ Numele Adminului : eVo

★ Descrierea scurta a ceea ce s-a intamplat : era unu caruia nu ia convenit ca sa luat de el precum ca injurase si i am luat apararea , nu a spus mare lucru , gen paralizat sau ceva de genul ... si nu mi se pare corect , adica nu e ceva grav .... si cand in juri la misto sau pana mea , tot nu e asa grav , dar evo asta cred ca a fost traumatizat de mic si de aia e asa ... in fine , mi a dat ban mai degeaba 

eu zic ca nu strica putina caterinca .... nu a fost nimic asa grav sa se inure lumea de morti de copii sau de genu , atunci da , sunt de acord ... dar asa ?! ... mi se pare cam prostest

★ Dovada : Link șters din cauza reclamei!

Postat

Salut Cand A-Mix ia atras atentia lui che low. iam spus si eu atentie la Limbaj el inceput sa imi spuna ca am grade iam dat gag 10 MIN 

Dar daca tu Incepi sa te crezi pe cs2 cum ai si spus de fapt ca acolo se injura si alte chesti 

Eu ti-am spus aici e cs1.6 si pe server nu se injura toti admini ti-au spus asta 

Toti intelegem Caterina dar la 1 limita Dar tu deja intreci oricee masura 

https://imgur.com/a/rFmMhpT

https://imgur.com/a/TOOi2gL 

Ban-ul pe care ti-lam dat Nu este pentru ca sunt eu TRAUMATIZAT sau dau eu ban aiurea 

Iti pot aduce si martorii sa vezii 'ADMINII" Bleah Issa A mix . Tribunul 

Postat
Acum 2 minute, Nicolas a spus:

Salut Cand A-Mix ia atras atentia lui che low. iam spus si eu atentie la Limbaj el inceput sa imi spuna ca am grade iam dat gag 10 MIN 

Dar daca tu Incepi sa te crezi pe cs2 cum ai si spus de fapt ca acolo se injura si alte chesti 

Eu ti-am spus aici e cs1.6 si pe server nu se injura toti admini ti-au spus asta 

Ban-ul pe care ti-lam dat Nu este pentru ca sunt eu TRAUMATIZAT sau dau eu ban aiurea 

pai chiar asa e , esti trist  ...

mare rahat ce am putut sa fac iti dai seama

acum pe bune pe cs2 de ce se poate glumi si injura frumos si aici nu 

dar nu e prima data ... c am toti suferiti de admin , de asta m am si bagat 

cum zice unu ceva , gata ... limbajul 

mai las o dracu de treaba 

Postat (editat)

sa nu mai zic ca nu stii sa dai ban..... 

ce motiv e ala ? :))

plus ca nu mi ai dat 120 minute , mi ai dat permananet ....

altfel nu faceam cererea , astepam 2 ore , ca imi asum ce vorbesc

Editat de Sharkkk
Postat
Acum 9 minute, Nicolas a spus:

+ 1 

Ps. Eu ti-am spus ca nu este ok sa se vorbeasa asa pe serverele de cs 1.6 pt ca joaca si copii. Si tu ai spus "si ce daca"... (nu am facut print dar se poate vedea in consola, cine are acces). Apoi iar ai scris ceva urat, de aia ai luat si ban. 

Iar faza cu "paralizatul", tu si cel care a spus'o cred ca nu stiti ce inseamna si, sa va rugati sa nu aveti o problema de genul ala. 

Prea repede aruncati cu cuvinte jignitoare, urate, aia nu este caterinca, iar cei care fac caterinca de acest fel, sunt persoane care se cunosc, care joaca de mult pe server, etc... nu asa, oricine care intra, gata, hai sa facem caterinca sa aruncam cu jigniri in stanga-n si-n dreapta, sanki, la caterinca.

Caterinca a fost faza cu muzica, cand au zis ca eu n-ascult guta ci salam, d'astea... Si, cum ai vazut, i-am pus stop, pt ca nu trebuie mult de acolo sa se ajunga la jigniri. 

Sper ca ai inteles ceva, si nu pt ca "noi suntem admini" ci pt ca asa este normal. 

Ah si PS. 2 eu nu sunt admin, am doar slot de fata.  ( Issa)

Postat
Acum 4 minute, IssaIssa a spus:

+ 1 

Ps. Eu ti-am spus ca nu este ok sa se vorbeasa asa pe serverele de cs 1.6 pt ca joaca si copii. Si tu ai spus "si ce daca"... (nu am facut print dar se poate vedea in consola, cine are acces). Apoi iar ai scris ceva urat, de aia ai luat si ban. 

Iar faza cu "paralizatul", tu si cel care a spus'o cred ca nu stiti ce inseamna si, sa va rugati sa nu aveti o problema de genul ala. 

Prea repede aruncati cu cuvinte jignitoare, urate, aia nu este caterinca, iar cei care fac caterinca de acest fel, sunt persoane care se cunosc, care joaca de mult pe server, etc... nu asa, oricine care intra, gata, hai sa facem caterinca sa aruncam cu jigniri in stanga-n si-n dreapta, sanki, la caterinca.

Caterinca a fost faza cu muzica, cand au zis ca eu n-ascult guta ci salam, d'astea... Si, cum ai vazut, i-am pus stop, pt ca nu trebuie mult de acolo sa se ajunga la jigniri. 

Sper ca ai inteles ceva, si nu pt ca "noi suntem admini" ci pt ca asa este normal. 

Ah si PS. 2 eu nu sunt admin, am doar slot de fata.  ( Issa)

merge si niste injuraturi la misto 

Postat
Chiar acum, Sharkkk a spus:

merge si niste injuraturi la misto 

NU, nu merge! Pt ca sunt si copii care joaca, si scopul nu este sa-i invatam toate prostiile de pe lume. O sa aiba timp sa le invete sau poate ca nu. 

Pe cs 2 ai "voie" sa injuri pt ca acolo nu prea sunt admini. Nu compari mere cu pere... 

Postat

Guten morgen!!

Nu are rost sa faceti aici chat , shark incearca pe viitor sa ai un limbaj adecvat.

Ti-am dat gag 10 minute ca sa incetezi sa tot injuri la "caterinca"

Zici o data s-a inteles , ti se atrage atentia si te opresti.

Cu ban-ul permanent se va decide de cei mari

• Like 3
Postat
Acum 12 minute, IssaIssa a spus:

NU, nu merge! Pt ca sunt si copii care joaca, si scopul nu este sa-i invatam toate prostiile de pe lume. O sa aiba timp sa le invete sau poate ca nu. 

Pe cs 2 ai "voie" sa injuri pt ca acolo nu prea sunt admini. Nu compari mere cu pere... 

copii din ziua de azi injura mai mult ca noi :))

se drogheaza de la 12 ani 

Acum 12 minute, bleah a spus:

Guten morgen!!

Nu are rost sa faceti aici chat , shark incearca pe viitor sa ai un limbaj adecvat.

Ti-am dat gag 10 minute ca sa incetezi sa tot injuri la "caterinca"

Zici o data s-a inteles , ti se atrage atentia si te opresti.

Cu ban-ul permanent se va decide de cei mari

ok , nu am zis nimic de gag , meritam .. si ban 120 ca am continuat , dar nu permanent 

Postat
Acum 16 minute, Sharkkk a spus:

ok , nu am zis nimic de gag , meritam .. si ban 120 ca am continuat , dar nu permanent 

"Injura mai mult decat noi" tot din cauza unora care considera ca este normal sa injure peste tot cum vor ei... Inclusiv pe cs, sau pe alte jocuri... 8-)
Eu personal am atras atentia unor "doamne" care isi bagau si isi scoteau ... pe strada, cand asteptam cu copiii mei la un semafor. NU este normal si nici nu trebuie sa acceptam vocabular de grota, indiferent unde ne aflam.

Cu asta am incheiat, eu una, consider ca nu prea avem cu cine in ceea ce te priveste, dar nu este dupa cum doresc eu. 

Seara buna!

Postat

Eu zic sa ramai banat, du-te și vorbește cum vrei tu pe alte servere.

O mai arzi și aiurea. 

• Fortzaaaa 3
Postat
Acum 2 minute, Sharkkk a spus:

sa-mi sugi pula atunci si tu si toata rasa ta 

si sa va bag pula in sv vostru de ratati 

muie la tot neamu vostru si la femeile voastre si la vecini si la toti pe care ii cunoasteti 

mai du ce ti va dracu de terminati prosti , e doar un joc si voi rupeti pula 

sa ma cac in ciorba voastra 

Ce redus ești🤣

Postat
1 oră în urmă, Sharkkk a spus:

sa-mi sugi pula atunci si tu si toata rasa ta 

si sa va bag pula in sv vostru de ratati 

muie la tot neamu vostru si la femeile voastre si la vecini si la toti pe care ii cunoasteti 

mai du ce ti va dracu de terminati prosti , e doar un joc si voi rupeti pula 

sa ma cac in ciorba voastra 

Cu o asa atitudine meriti interzis in comunitatea asta!

Cat pe servere cat pe forum!

Locu' tau e la gradinita ca sa fi invatat in societate.

• Like 2
Postat (editat)
Acum 8 ore, Sharkkk a spus:

OFF Viitorul țării...vai de steaua lor !!

ON : învățați să vorbiți civilizat pe un server public, în viața de zi cu zi faceți ce vă taie capul. De acord cu ban pemanent 

Vă salut cu respect

Editat de CEAUSESCU_UNCHAIN3D
  • Like 1
Postat

Luati aminte de la Ceausescu, e mai batran si mai intelept! 

Nu inteleg de ce un jucator continua sa faca bascalie cand un admin i-a atras atentia si nu o singura data. 

Pe viitor, shark incearca sa nu mai duci lucrurile peste masura si sa te comporti mai civilizat. 

Sante!

• Like 1
Postat

Ramai banat permanent

Cred ca nu ai fost batut cum trebuie cand erai mic si ti-ai luat-o in cap. Sau esti vreun neica nimeni fara prieteni si toata viata ta e inconjurata doar de online, nu vreau sa zic mai multe ca poate dai in depresie.

T.c

• Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate