Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Cerere unban Zalau. 

Nick-ul adminului care te-a banat :`INSANE  IP :94.52.83.78 motiv:big.cfg : Data si ora ban-ului :20.07.2024 16:15

Mi o cerut wg pe care l am mai facut de o gramada de ori si nu am avut probleme si acuma mi o iesit wg rosu. cica am prea multe linii in cfg. nici vorba de cod sau ceva,

pentru cine nu stie in cfg sunt niste comenzi adunate pe care teoretic ai putea sa le scrii in consola pe rand doar ca daca sunt in cfg dai exec .cfg si nu pierzi timpul.

de cand se da ban pentru asa ceva!? Joc de mai mult timp aici si mi s o mai facut wg dar nu am patit sa fie rosu niciodata.

Va multumesc!

• Like 1
Postat

Unique ID:

3D1*38663*4D4C539C9*C9*D422A3*04

Nick:

Zalau

Type (Steam/NonSteam):

NonSteam

Render:

OpenGL

IP:

9*.5*.*3.*8

Report:

Found Too many alias in CFG - unknown status

CS opened at:

20.07.2024 15:51:08

wCD TimeStamp:

20.07.2024 16:08:48

System TimeStamp:

20.07.2024 16:12:52

Server TimeStamp:

20.07.2024 16:12:53

Last Server IP:

93.114.82.47:27015

Operating System:

Windows 7

Processes:

Click

Modules:

Click

Cstrike (dlls/executables/scripts):

Click

CFG:

Click

Resources:

Click

ADVICE: Always check the timestamp!

Acum 2 minute, Zalau a spus:

Cerere unban Zalau. 

Nick-ul adminului care te-a banat :`INSANE  IP :94.52.83.78 motiv:big.cfg : Data si ora ban-ului :20.07.2024 16:15

Mi o cerut wg pe care l am mai facut de o gramada de ori si nu am avut probleme si acuma mi o iesit wg rosu. cica am prea multe linii in cfg. nici vorba de cod sau ceva,

pentru cine nu stie in cfg sunt niste comenzi adunate pe care teoretic ai putea sa le scrii in consola pe rand doar ca daca sunt in cfg dai exec .cfg si nu pierzi timpul.

de cand se da ban pentru asa ceva!? Joc de mai mult timp aici si mi s o mai facut wg dar nu am patit sa fie rosu niciodata.

Va multumesc!

• Like 1
Postat

*DEAD* Mesut : sa va manance cancerul de retardati borati care dati ban aiurea

Asta pe langa alte 2-3 nume cu care ai intrat. Nu meriti unban

• Like 1
Postat
Acum 17 minute, Red # a spus:

*DEAD* Mesut : sa va manance cancerul de retardati borati care dati ban aiurea

Asta pe langa alte 2-3 nume cu care ai intrat. Nu meriti unban

lasă vorbele spuse la nervi după ce vă bateți joc de oameni și dați bani pentru nimic. am 34 de ani și joc cs de peste 20. eu cred că este normal să îți ieși din pepeni când primești ban aiurea. ăla mă anunță de wall că cică am făcut pre fire cu awp și voi îmi dați ban că am prea multe linii in cfg. daca mă știam cu musca pe căciulă fi sigur că nu îmi pierdeam timpul cu forum și cereri de unban când sunt atâtea servere doar că pur și simplu nu mi se pare corect ! 

• Like 1
Postat (editat)

ai primit unban , dar totusi aveai un model de respectat la cerere .pe langa asta te rog sa scoti acel cfg sa nu-ti mai apara cu rosu si data viitoare te rog sa nu mai intru cu alte nume sa injuri pe svr ca ramai cu ban permanent. faci frumos o cerere si astepti . poti juca acum 

Editat de bozan1991
  • Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate