6cai Postat Iulie 17 Share Postat Iulie 17 Prenume » Patrick Vârsta » 25 Locația » Belgia,Torhout Ocupație » antreprenor Hobby-uri și pasiuni » femeile :)) Modalitate de contact » - De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » de pe gametracker v-am gasit cu un server de cs 1.6 O poză cu tine (opţional) » - Acordă o notă comunității » 10,am mai bine de 6 ani de cand nu m-am jucat cs si n-am intrat pe un forum,deci m-ati lasat placut surprins. Alte detalii » Da de ma reapuc :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Iulie 17 Administrator Share Postat Iulie 17 Salut si bine ai venit pe comunitatea LeagueCS Romania! Iti dorim sedere placuta alaturi de noi. 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Iulie 17 Administrator Share Postat Iulie 17 Buna si bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Kaz3 Postat Iulie 17 Share Postat Iulie 17 Bine ai venit pe comunitate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
RĂDUCU Postat Iulie 17 Share Postat Iulie 17 Bine ai venit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
PlayZeeK. # GFX Postat Iulie 17 Share Postat Iulie 17 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Claudikes Postat Iulie 17 Administrator Share Postat Iulie 17 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Ana-Maria Postat Iulie 18 Share Postat Iulie 18 Bine ai venit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Hoshino Postat Iulie 19 Share Postat Iulie 19 Welcome Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate