Sari la conținut

[CRIME] O româncă s-a căsătorit cu un austriac pe care-l credea bogat. Însă bărbatul avea un secret negru, care a dus la o tragedie.


Postări Recomandate

 

NDQwJmhhc2g9NTgxY2U2NTU1OTA3ODVlYmU5M2Yx

O româncă a fost ucisă de soțul austriac care avea o viață paralelă despre care nu voia să afle partenera de viață, cu 30 de ani mai tânără.

 

   Bărbatul care ducea o viață dublă încă de când s-a cunoscut cu femeia a vrut ca ea să nu afle niciodată de problemele lui financiare. Plănuia în secret să câștige la loto și paria constant între 500 și 1.000 de euro pe extragere, însă nu a câștigat niciodată. Cei doi s-au cunoscut într-un cazinou în care lucra femeia, iar austriacul, antreprenor de meserie, era cunoscut drept un jucător înrăit.

   Acesta a păcălit-o că este un investitor de succes și i-a cumpărat numeroase bijuterii, cadouri și călătorii scumpe. Însă, în realitate, el era plin de datorii, se împrumuta de la prieteni și cunoscuți pentru a-și putea susține stilul de viață excentric și avea aproape 150 de executări silite pe numele lui. Însă chiar și când era plin de datorii, nu s-a oprit și și-a mai cumpărat o casă de lux pe care nu a plătit-o niciodată.

   La scurt timp după ce s-au mutat în noua casă, pentru că nu putea să o achite, și-a ucis soția și a încercat să rănească și câinele femeii. A spus în fața instanței că plănuia apoi să se sinucidă ca să fie cu ea in viata de apoi.

 

Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate