RĂDUCU Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Cateva informații: Level 495, 416 skin-uri (5 supreme/5 mitice/34 legendare/194 epice/89chroma/95 de colecție), unranked Am făcut o simulare de preț Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Răzvan- Postat Iulie 12 Share Postat Iulie 12 Acum 5 ore, RĂDUCU a spus: Cateva informații: Level 495, 416 skin-uri (5 supreme/5 mitice/34 legendare/194 epice/89chroma/95 de colecție), unranked Am făcut o simulare de preț Cât vrei pe el și ce skin-uri are pe Katarina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
RĂDUCU Postat Iulie 12 Autor Share Postat Iulie 12 La un preț nu m-am gandit momentan, însă aștept oferte și mă mulez oarecum pe nevoile mele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
RĂDUCU Postat Iulie 22 Autor Share Postat Iulie 22 Achiziționat și ultimul campion Aurora. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Claudikes Postat August 27 Administrator Share Postat August 27 Topicul ce nu prezinta un interes,dupa doua saptamani este inchis. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate