IȚĂ Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 nickname: IȚĂ/ ORE JUCATE : 10-15H ZILNIC , INTERVAL ACTIVITATE : NON STOP / AM CITIT REGULAMENTUL SERVERULUI / AM 31 DE ANI SI SUNT PASINAT DE CS 1.6/ DORESC SA DEVIN ADMIN PENTRU CA PETREC FOARTE MULT PE SERVARUL PLAY.LEAGUESCS.RO 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Red # Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Editeaza-ti cererea dupa model, altfel se va respinge si inchide 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
nam3x Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 (editat) Orele se gasesc aici , nu imi spui mie cat stai asa din memorie, editeaza in maxim 24 de ore cu modelul si datele corecte sau vei fi respins Editat Iulie 13 de nam3x 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
nam3x Postat Iulie 13 Share Postat Iulie 13 Se observa neseriozitatea din partea ta, RESPINS iar noi te asteptam cu o alta cerere peste o saptamana T/C 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate