Oregon Postat Iunie 30, 2024 Postat Iunie 30, 2024 SURSA: CLICK România - Olanda se vede marți, 2 iulie, de la ora 19:00, în direct la Pro TV și pe VOYO. Ladislau Boloni, fost antrenor al naționalei României, a identificat câțiva jucători pe care îi consideră cheia succesului pentru echipa națională în meciul crucial cu Olanda din optimile EURO 2024. Boloni a evidențiat că nu avem un jucător de talia lui Adrian Mutu în prezent, dar este convins că Valentin Mihăilă este un jucător care poate crea probleme defensivei olandeze. Tehnicianul a lăudat atitudinea și evoluția lui Nicolae Stanciu, căpitanul echipei și a menționat că fostul număr #10 s-a impus în rolul său și merită respectul echipei .„Nu avem un Adi (n.r. – Mutu). Dar mie îmi place vârful nostru Drăguș. Îmi place acest băiat. Nu e el Adi Mutu, dar poate să îi încurce acolo. Cum îmi place și de Mihăilă. Îmi place puțin mai mult parcă decât Drăguș. Dar ambii jucători pentru mine sunt o surpriză pozitivă. Cum îmi place și atitudinea lui Stanciu, căpitanul echipei. Într-adevăr este un căpitan care în sfârșit e respectat, după părerea mea, și merită acest respect. Iar în poartă, slavă lui Dumnezeu, am avut un jucător bun. Bun, foarte bun, nu fantastic. Revenind la Drăguș, face un Campionat European interesant, care sper să încurce apărarea adversă. Mie îmi place, dar parcă mai mult de Mihăilă”, a declarat Ladislau Boloni, potrivit Fanatik. 1
Postări Recomandate