Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat
Chiar acum, Claudiusad a spus:

Spune-mi si mie de ce este o reclamatie degeaba atunci cand: eu injur si primesc gag, dar tu cand il faci pe unul prost si handicapat, e perfect normal si nu iti dai gag sau poti folosi cuvintele astea fara nici o problema.

Baaaa, termina o data, ce tot o ții langa atât? Ti-am zis ca o sa îmi iau avertisment. Mai departe nu e treaba ta și încetează sa mai scrii ca scrii degeaba 

Postat
Just now, Abdenather said:

Lasa-te de tot copile, nu e de tine asa ceva! Și dacă îți zic ca faci o prostie nu te fac prost. Iar nu gândești.

Ori minti ori nu stii sa interpretezi ce zici, dar te lamuresc eu, nu e problema:
In caz ca nu stiai este diferenta in a zice: ''iti zic ca faci o prostie'' si ''asta e abuz de prostia pe care o porti''
In prima varianta, da, nu rezulta ca faci o persoana proasta, dar aici nu e cazul pentru ca tu nu ai formulat asa
In a doua varianta da, rezulta ca faci o persoana proasta ;)
Nu mai incerca sa te scoti si sa intortochezi cuvintele pentru ca nu-s un copil

Postat
2 minutes ago, Abdenather said:

Baaaa, termina o data, ce tot o ții langa atât? Ti-am zis ca o sa îmi iau avertisment. Mai departe nu e treaba ta și încetează sa mai scrii ca scrii degeaba 

Tu esti cel care a zis ca nu imi va mai raspunde :)), sper sa nu fie doar un avertisement, la cat de toxic esti, sper sa primesti remove pentru binele comunitatii :) 

• Administrator
Postat

Salutare! Aveți butonul de Edit, de ce trebuie să faceți spam?? Dacă aveți ceva de împărțit, puteți frumos să vorbiți in privat, aici nu este chat, încercați să folosiți butonul de Edit data viitoare că nu vă doare mâna, și ușor cu limbajul că nu suntem pe stadion aici. Așteptați răspunsul Deținătorului și nu mai faceți atâta spam că nu își are rostul!! 

• Like 1
Postat
1 minute ago, Alexandru06 @ LCS said:

Salutare! Aveți butonul de Edit, de ce trebuie să faceți spam?? Dacă aveți ceva de împărțit, puteți frumos să vorbiți in privat, aici nu este chat, încercați să folosiți butonul de Edit data viitoare că nu vă doare mâna, și ușor cu limbajul că nu suntem pe stadion aici. Așteptați răspunsul Deținătorului și nu mai faceți atâta spam că nu își are rostul!! 

Salut, Alexandru!
Imi cer scuze de spam-ul creat, dar cred ca de data asta isi are rostul, asa se poate observa din limbajul lui ca nu poate avea un dialog si la fiecare reply trebuie sa jigneasca neaparat persoana, asa cum m-a facut pe mine: prost, josnic, nesimtit, etc.

• Administrator
Postat
Acum 7 minute, Claudiusad a spus:

Salut, Alexandru!
Imi cer scuze de spam-ul creat, dar cred ca de data asta isi are rostul, asa se poate observa din limbajul lui ca nu poate avea un dialog si la fiecare reply trebuie sa jigneasca neaparat persoana, asa cum m-a facut pe mine: prost, josnic, nesimtit, etc.

Data viitoare dacă o să se mai întâmple așa folosește butonul de Report și Global Moderatorii+ vor rezolva cât mai repede posibil! Așteptați răspunsul Deținătorului vă rog. Mulțumesc pentru înțelegere.

• Like 1
  • Mersi 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate