Claudiusad Postat Iunie 29, 2024 Postat Iunie 29, 2024 (editat) Numele dvs: Claudiusad Numele adminului reclamat: Abdenather Data si ora: 29.06.2024 - ora: 1:00 PM Motiv reclamatie: abuz de comanda, - pe mapa de 35_hp, acest admin pe langa faptul ca nu ataca aproape deloc, tot isi cumpara hp, primea o lovitura, iar cumpara hp si tot asa, daca ii ziceai ceva ( la modul sa atace, ca deja e enervant sa vezi ca trec 2-3 minute la fiecare runda si el nu ataca), cand te enervai si ii ziceai mai pe romaneste sa atace, primeai gag. Asa cum am primit si eu gag pe drept, pentru ca i-am zis: ataca in plm odata. Dar acest admin abuza de putere si daca nu ii convine ceva injura si el. dovada mai jos: P.S. vad ca sunt mai multe reclamatii pe numele lui si mi se pare ciudat ca nu s-a luat nici o masura. Dovada (Print la consola sau demo) : https://imgur.com/a/WGyW5Nc Editat Iunie 29, 2024 de Claudiusad am pus din greseala ban aiurea in loc de kick
Abdenather Postat Iunie 29, 2024 Postat Iunie 29, 2024 (editat) Morrrr ba. Ești penibil și tu 1. Dacă nu sunt predator nu sunt obligat sa atac. 2. V3rsace ala e un nesimțit, face pe prostu și cumpăra mereu din Shop arme. Asa ca te rog nu te mai baga unde nu este treaba ta! Și cui i-am dat eu ban? Ca nu am dat la nimeni... Editat Iunie 29, 2024 de Abdenather
Claudiusad Postat Iunie 29, 2024 Autor Postat Iunie 29, 2024 Versace nu te-a injurat, tu i-ai zis cateva chestii... de ce i-ai zis handicapat si prost si nu ti ai dat gag? Cum adica sa nu ma mai bag? asta e abuz si eu l-am reclamat!
Abdenather Postat Iunie 29, 2024 Postat Iunie 29, 2024 Asta e abuz de prostia pe care o porti! Nu am făcut niciun abuz.. doamne ce copii.
Abdenather Postat Iunie 29, 2024 Postat Iunie 29, 2024 Acum 25 minute, Claudiusad a spus: Versace nu te-a injurat, tu i-ai zis cateva chestii... de ce i-ai zis handicapat si prost si nu ti ai dat gag? Cum adica sa nu ma mai bag? asta e abuz si eu l-am reclamat! ba nene, hai ca deja devii nesimtit. si faci reclamatie inutila.. ce i-am zis eu ma lu versace ? eu i-am zis decat sa nu mai dea cu grenada si sa ia arme, atat! si vezi ca tot iti vorbesc frumos si in reclamatie... dar e greu sa gandim si sa ne dam seama ceea ce facem.
Abdenather Postat Iunie 29, 2024 Postat Iunie 29, 2024 Acum 40 minute, Claudiusad a spus: Numele dvs: Claudiusad Numele adminului reclamat: Abdenather Data si ora: 29.06.2024 - ora: 1:00 PM Motiv reclamatie: abuz de comanda, - pe mapa de 35_hp, acest admin pe langa faptul ca nu ataca aproape deloc, tot isi cumpara hp, primea o lovitura, iar cumpara hp si tot asa, daca ii ziceai ceva ( la modul sa atace, ca deja e enervant sa vezi ca trec 2-3 minute la fiecare runda si el nu ataca), cand te enervai si ii ziceai mai pe romaneste sa atace, primeai gag. Asa cum am primit si eu gag pe drept, pentru ca i-am zis: ataca in plm odata. Dar acest admin abuza de putere si daca nu ii convine ceva injura si el. dovada mai jos: P.S. vad ca sunt mai multe reclamatii pe numele lui si mi se pare ciudat ca nu s-a luat nici o masura. Dovada (Print la consola sau demo) : https://imgur.com/a/WGyW5Nc na ma, ce sa ceri ma la copii? n-ai ma ce sa ceri.. unde am stat ma 2-3 minute pe runda ? baaaaaaa, gandesti ?! nici macar 1 minut nu am stat pe runda cand ma plimbam ca sa ma omoare,... nu gandim ma, da stim sa facem reclamatii degeaba.
Claudiusad Postat Iunie 29, 2024 Autor Postat Iunie 29, 2024 5 minutes ago, Abdenather said: ba nene, hai ca deja devii nesimtit. si faci reclamatie inutila.. ce i-am zis eu ma lu versace ? eu i-am zis decat sa nu mai dea cu grenada si sa ia arme, atat! si vezi ca tot iti vorbesc frumos si in reclamatie... dar e greu sa gandim si sa ne dam seama ceea ce facem. Glumesti, nu? Ai citit macar reclamatia? ai intrat pe link? cum adica ce i-ai zis? i-ai zis: esti prost si handicapat. Si dupa i-ai zis: handicapatii nu au ce cauta pe server, dar nu am mai facut print si la asta, desi ar fi trebuit.
Claudiusad Postat Iunie 29, 2024 Autor Postat Iunie 29, 2024 Nu inteleg, de ce acum zici: nici macar 1 minut nu am stat ( care oricum e o minciuna gogonata,ca si alti playerii iti ziceau sa ataci, dar tu nu o faceai), de ce zici nici macar 1 minut nu am stat daca in primul tau raspuns ai zis: ''nu sunt obligat sa atac''? :)) daca chiar nu esti obligat, desi nu stiam ca poti sta toata runda fara sa ataci si doar sa te plimbi pe mapa, de ce mai incerci sa te scuzi ca stai defapt am stat doar 1 minut? :))
Abdenather Postat Iunie 29, 2024 Postat Iunie 29, 2024 Asta e ultimul răspuns pe care ti-l mai dau! 1. Ești penibil. 2. Funny este sa te mai și învârti nu doar sa mergi drept. Nu ați stat nici măcar 1 minut după mine. Termina cu prostiile!
Claudiusad Postat Iunie 29, 2024 Autor Postat Iunie 29, 2024 Cand vezi ca nu ai argumente la ce iti zic ma faci penibil, repet, frumos limbaj de admin
Abdenather Postat Iunie 29, 2024 Postat Iunie 29, 2024 Acum 48 minute, Claudiusad a spus: Nu inteleg, de ce acum zici: nici macar 1 minut nu am stat ( care oricum e o minciuna gogonata,ca si alti playerii iti ziceau sa ataci, dar tu nu o faceai), de ce zici nici macar 1 minut nu am stat daca in primul tau raspuns ai zis: ''nu sunt obligat sa atac''? :)) daca chiar nu esti obligat, desi nu stiam ca poti sta toata runda fara sa ataci si doar sa te plimbi pe mapa, de ce mai incerci sa te scuzi ca stai defapt am stat doar 1 minut? :)) Uite de asta îți zic ca ești penibil, fiindcă nu gândești omule! Las-o balta.. asa sunteți voi ăștia.. habar nu aveți pe ce lume trăiți dar tupeul este maxim
Claudiusad Postat Iunie 29, 2024 Autor Postat Iunie 29, 2024 1 minute ago, Abdenather said: Uite de asta îți zic ca ești penibil, fiindcă nu gândești omule! Las-o balta.. asa sunteți voi ăștia.. habar nu aveți pe ce lume trăiți dar tupeul este maxim Singurul cu tupeu de-aici vad ca esti tu. In toate comentariile de mai sus nu ti-am vorbit de sus sau ceva, tu ma iei pe mine cu ba, ca nu gandesc, ca am tupeu maxim, ca sunt prost. Sper sa primesti remove, o persoana cu un comportament asa toxic nu are ce cauta in comunitatea de admini
Abdenather Postat Iunie 29, 2024 Postat Iunie 29, 2024 Și celelalte reclamații pe care le am de la alții sunt degeaba, niște oameni care nu gândesc, ca si tine. Faceți urat din nimic. Pentru limbaj o sa îmi iau avertisment. Dar pentru celelalte abureli pe care le spui nu își au rostul! Daca eram predator puteam înțelege ca sunt obligat sa atac. Dar chiar și asa, dacă sunt Human nu înseamnă că nu pot sa ma joc cu diicot..
Abdenather Postat Iunie 29, 2024 Postat Iunie 29, 2024 Chiar acum, Claudiusad a spus: Singurul cu tupeu de-aici vad ca esti tu. In toate comentariile de mai sus nu ti-am vorbit de sus sau ceva, tu ma iei pe mine cu ba, ca nu gandesc, ca am tupeu maxim, ca sunt prost. Sper sa primesti remove, o persoana cu un comportament asa toxic nu are ce cauta in comunitatea de admini Ce comportament ma? Normal ca fac asa ca ești o persoana inutila care nu gândește ceea ce face
Abdenather Postat Iunie 29, 2024 Postat Iunie 29, 2024 Comportament toxic, auzi la el .. ești de belea omule. Nu vezi ce tupeu ai? Deja o dam în nesimțire.
Claudiusad Postat Iunie 29, 2024 Autor Postat Iunie 29, 2024 1 minute ago, Abdenather said: Ce comportament ma? Normal ca fac asa ca ești o persoana inutila care nu gândește ceea ce face Esti foarte toxic din ce observ, ai in tine acumulate frustrari pe care ti le versi pe persoanele de pe server, asa cum i-ai zis baiatului ca e handicapat si handicapatii nu au ce cauta pe server, foarte toxic pentru comunitatea aceasta. Am fost si eu admin pe un server de la leaguecs si te contrazic, poti lua remove daca ai asa un comportament, asta daca bineinteles owner-ul realizeaza ca face rau comunitatii daca inca pastreaza un personaj ca tine
Claudiusad Postat Iunie 29, 2024 Autor Postat Iunie 29, 2024 Just now, Abdenather said: Comportament toxic, auzi la el .. ești de belea omule. Nu vezi ce tupeu ai? Deja o dam în nesimțire. Deci tu ma faci pe mine prost, persoana inutila, om care nu gandeste si tot eu am tupeu?
Abdenather Postat Iunie 29, 2024 Postat Iunie 29, 2024 Ba.. uite asta e tupeul pe care îl ai în tine. Mai termina nene o data. Ce naiba ești asa? Mulți admini îl știi pe versace și cum injura de multe ori și ce face pe hărțile de hp.. nu înțeleg de unde toată nesimțirea asta pe care o ai.
Abdenather Postat Iunie 29, 2024 Postat Iunie 29, 2024 Acum 2 minute, Claudiusad a spus: Deci tu ma faci pe mine prost, persoana inutila, om care nu gandeste si tot eu am tupeu? Unde te-am făcut ma eu prost? . Gata, termina!
Abdenather Postat Iunie 29, 2024 Postat Iunie 29, 2024 Inutil ești fiindcă faci o reclamație degeaba care nu își are rostul si ești nesimțit și spui numai prostii. Ti-am zis sa îți vezi de treaba ta.
Abdenather Postat Iunie 29, 2024 Postat Iunie 29, 2024 Dacă gândeai nu faceai reclamație.. da asa sunteți voi, copii!
Claudiusad Postat Iunie 29, 2024 Autor Postat Iunie 29, 2024 1 hour ago, Abdenather said: Asta e abuz de prostia pe care o porti! Nu am făcut niciun abuz.. doamne ce copii. 2 minutes ago, Abdenather said: Unde te-am făcut ma eu prost? . Gata, termina! In reply-ul de mai sus m-ai facut prost, cand zici: asta e abus de prostia pe care o porti-> automat jignesti persoana si o faci proasta ;). Asta ca sa stii si tu, nu trebuie sa folosesti fix cuvantul ''prost'', se deduce din ce zici
Abdenather Postat Iunie 29, 2024 Postat Iunie 29, 2024 Lasa-te de tot copile, nu e de tine asa ceva! Și dacă îți zic ca faci o prostie nu te fac prost. Iar nu gândești.
Claudiusad Postat Iunie 29, 2024 Autor Postat Iunie 29, 2024 2 minutes ago, Abdenather said: Inutil ești fiindcă faci o reclamație degeaba care nu își are rostul si ești nesimțit și spui numai prostii. Ti-am zis sa îți vezi de treaba ta. Spune-mi si mie de ce este o reclamatie degeaba atunci cand: eu injur si primesc gag, dar tu cand il faci pe unul prost si handicapat, e perfect normal si nu iti dai gag sau poti folosi cuvintele astea fara nici o problema.
Postări Recomandate