• Like 4
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

★ Numele tau in Joc: αɳԃɾҽι乂αιɱɯαɾҽ
★ Numele Adminului reclamat: υ.ғ.o ︻デ一
★ Data si ora: 23/06/2024 - 17:00
★ Harta: de_dust2
★ Motivul reclamatie: Fac aceasta reclamatie pentru ca admin-ul " υ.ғ.o ︻デ一 " sufera de grad, totul a inceput pentru ca l-am omorat in short si a inceput sa zica ca sa nu mai fac strafe-uri, bine, de acolo iam zis ca eu cu " eVo " si cu "DauBine" am vorbit despre strafe-uri ca decalsu e pe 10, nu pe 100 ca sa poti sa abuzi de strafe, bine de acolo a inceput admin-ul " υ.ғ.o ︻デ一 " sa inceapa cu arfele lui de " nu le mai da voie la copii sa faca strafe-uri ", copii?, bine sunt un copil am 19 ani, si ce?, ma poate duce mai mult capu, nu ca tine , ai admin si gata te crezi ca esti dumnezeu si ca poti sa iei decizii tu singur fara sa vorbesti cu nimeni, respecta si vei fii respectat, nu incepi tu cu amentitarile alea de ca iti dau ban, + imi scoate inmunitatea ca sa ce?, ca sa imi deie ban, bine, inainte de toata faza asta cand l-am omorat in short, mi a cerut sa fac un scan wg, " WG-UL " , sper sa se rezolve faza asta, pentru ca totusi suntem colegii de staff, nimeni e mai sus ca nimeni, suntem o echipa si trebuie sa ne respectam intre noi, nu sa ne facem de cap pentru ca unu are " Moderator " si unu are " Veteran ". N-am sa mai fac strafe-uri, nici cu 10 de decals setat de voi, ca sa nu mai sufere nimeni. Mersi si o zii faina.
★ Dovada: N-am facut screen la conversatie, dar v-a puteti uita in ftp

Postat

de la mine ai ban , cel putin atata timp cat am eu grad nu mai calci pe sv , iti urez mare succes

Postat

Buna ...

Nu se vede nici o dovada aici sa putem sa ne dam cu pararea...

In legatura cu strafe sunt mai multi care fac...

o seara frumoasa

Postat

va salut

ati avut o discutie la sedinta eu nu am fost din pacate nu am stiut de faza asta si i.am spus ca poate folosi ca e pe 10 setat dar se pare ca aici la faza cu sa te duci din baza in baza in 5 sec mie nu mi se pare normal

Postat

Salut.

Sti bine ca si eu te-am rugat , itamplator eram pe tine cand faceai , iar cand ti-am scris , raspunsul a fost ............ nuu fac. Legat de o ecgipa , colegi etc , cred ca prima data ar fi frumos sa intelegem ce inseamna un simplu TE ROG, dupa ....mai vedem noi. Ieri pur si simplu .....te manca, eu am fost mai calm decat deobicei, dar daca colegul meu UFO suune ban , atunci ii simplu.

Bafta

Postat

Noi ne sustinem iar daca unul dintre admini te-a avertizat si tu in continuare insisti sa folosesti strafe-uri, intelegi de ce ai luat ban. E un avantaj care nu trebuie folosit pe public, cel putin aici.

• LCS PREMIUM
Postat

interzis strafe cu scripturi sau speed mare

respins

t/c

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate