Global-Moderators 1st_Psycho Postat Iunie 19, 2024 Global-Moderators Postat Iunie 19, 2024 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS ! In acest interviu suntem alaturi de @MtK_AngeL reporter l 1st_Psycho: Salut @MtK_AngeL Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! supervizor mix l Mtk_Angel: Multumesc pentru invitatie! Viata personala reporter l 1st_Psycho: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? supervizor mix l Mtk_Angel: Denisuc ciprian, asta nu prea se spune dar 31 , TULCEA reporter l 1st_Psycho: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? supervizor mix l Mtk_Angel: Cu o cafea neagra si tare reporter l 1st_Psycho: Dacă ai putea face o singură regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte, ce regulă ai face? supervizor mix l Mtk_Angel: Sa fim mai buni unii cu altii reporter l 1st_Psycho: Care este cea mai mare și importantă schimbare pe care dorești să o faci în viața ta? supervizor mix l Mtk_Angel: Sincer am multe dar in momentul de fata tot ce as vrea este sa schimb locul de munca pentru a fi mai aproape de cei dragi reporter l 1st_Psycho: Ce abilitate ai vrea să stăpânești? supervizor mix l Mtk_Angel: oooo puterea lui Aladin reporter l 1st_Psycho: Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viața ta: fericirea, banii, dragostea, sănătatea, faima. supervizor mix l Mtk_Angel: Sanatate dragoste fericire banii faima reporter l 1st_Psycho: Daca ar fi sa predai o materie la scoala care ar fi? supervizor mix l Mtk_Angel: Istorie reporter l 1st_Psycho: Ai vreun motto dupa care te ghidezi in viata? supervizor mix l Mtk_Angel: Da ceva de genu echilibru in viata e ca fuga pe gheata reporter l 1st_Psycho: Ce te enerveaza cel mai rau? supervizor mix l Mtk_Angel: Minciuna reporter l 1st_Psycho: Ce job-uri ai avut? supervizor mix l Mtk_Angel: Nu mai stiu dar in principiu pipefitter reporter l 1st_Psycho: Ce muzica asculti? supervizor mix l Mtk_Angel: All inclusive reporter l 1st_Psycho: Ce stii sa gatesti? supervizor mix l Mtk_Angel: Cam de toate chiar si sarmale ardei umpluti etc reporter l 1st_Psycho: Cel mai bun sfat pe care il poti da unui copil supervizor mix l Mtk_Angel: Sa aibe grija in viata ca nimic nu e ceea ce pare reporter l 1st_Psycho: Daca nu ar fi job-ul tau ce altceva ai alege? supervizor mix l Mtk_Angel: Chiar nu stiu reporter l 1st_Psycho: Ce nu ar trebui sa faci niciodata cadou? supervizor mix l Mtk_Angel: Florile din cimitir reporter l 1st_Psycho: Cate perechi de casti ai? supervizor mix l Mtk_Angel: Toate gramada 5 reporter l 1st_Psycho: Ti-a dat vreodata vreo fata/ baiat papucii si de ce? supervizor mix l Mtk_Angel: DAAAAAAAAAAA reporter l 1st_Psycho: Care e cea mai buna replica de agatat pe care o stii? supervizor mix l Mtk_Angel: EEE fata mananci cumva ciment ca arati BETONNNNN reporter l 1st_Psycho: Ce te motiveaza sa muncesti? supervizor mix l Mtk_Angel: Familia si dorinta de a ajunge cat mai sus reporter l 1st_Psycho: Colectionezi ceva? supervizor mix l Mtk_Angel: Nu reporter l 1st_Psycho: Daca ai putea sa ii dai un mesaj lui Dumnezeu care ar fi? supervizor mix l Mtk_Angel: Sa se uite putin la noi sa vada cum am ajuns reporter l 1st_Psycho: Gucci sau H&M ? supervizor mix l Mtk_Angel: SH reporter l 1st_Psycho: Ce nu suporti la taximetristi? supervizor mix l Mtk_Angel: Greata cu care te trateaza cand astepti restul reporter l 1st_Psycho: Cine ar trebui sa conduca tara? supervizor mix l Mtk_Angel: Nimeni reporter l 1st_Psycho: Ce obiceiuri de om batran ai? supervizor mix l Mtk_Angel: Nu cred ca am adica nu stiu ) reporter l 1st_Psycho: Cel mai prost nume pe care poti sa il dai unui sarpe (animalul) supervizor mix l Mtk_Angel: Sarpe reporter l 1st_Psycho: Crezi ca frumoasei adormite ii mirosea gura cand s-a trezit? supervizor mix l Mtk_Angel: Iti dai seama la cati pitici erau ) reporter l 1st_Psycho: Cand te-ai simtit ultima data batran? supervizor mix l Mtk_Angel: Acum vreo 2 ore cand am urcat scarile tinand-u-ma de mijloc ) reporter l 1st_Psycho: Care e cea mai proasta gluma pe care o stii? supervizor mix l Mtk_Angel: S-a spart prezervativul iubire reporter l 1st_Psycho: In ce superstitii crezi? supervizor mix l Mtk_Angel: Viata dupa moarte Runda de intrebari si raspunsuri rapide reporter l 1st_Psycho: Ce combinatie de mancaruri ar trebui interzisa? supervizor mix l Mtk_Angel: Ciorba de mici reporter l 1st_Psycho: La ce crezi ca se gandesc gastele inainte sa adoarma? supervizor mix l Mtk_Angel: Ca cineva e mai sus ca el )gen psycho reporter l 1st_Psycho: Pot sirenele sa faca copii? supervizor mix l Mtk_Angel: DA cum dracu numai copii sirena ne mai trebuie la aia cum le mai spui sirenecopii reporter l 1st_Psycho: De ce nu zboara pinguinii? supervizor mix l Mtk_Angel: Nu au cum ca sunt in parlament la ciolan acum reporter l 1st_Psycho: Ce meserie ai vrea sa aiba copii tai supervizor mix l Mtk_Angel: Ce vor ei reporter l 1st_Psycho: De ce crezi ca se imbraca mulat supereroii? supervizor mix l Mtk_Angel: Sa iti faca in ciuda ca esti tu gras reporter l 1st_Psycho: Crezi ca un peste se poate dezhidrata? supervizor mix l Mtk_Angel: Bai nu stiu ,,credca o sa fac o crima sa vad ) reporter l 1st_Psycho: Daca iti dai singur un pumn si te doare inseamna ca esti prea puternic sau prea slab? supervizor mix l Mtk_Angel: Hai ca ai pus o intrebare ,ia da-ti tu un pumn sa vedem pleaca sangele sau nu ) dar ca sa raspund NU pentru ca sunt un inger ) reporter l 1st_Psycho: Crezi ca pasarile care pleaca in tarile calde isi uita ceva in Romania? supervizor mix l Mtk_Angel: DA pe unii ca noi care nu avem bani de vacante in tarile calde reporter l 1st_Psycho: De ce crezi ca lipiciul nu se lipeste in interiorul tubului? supervizor mix l Mtk_Angel: Buna intrebare cred ca nu mai dorm la noapte reporter l 1st_Psycho: Cel mai prost nume pentru o pisica supervizor mix l Mtk_Angel: Duta ) ) reporter l 1st_Psycho: Din ce e facuta plastilina? supervizor mix l Mtk_Angel: Plastilina este alcătuită dintr-un amestec de caolin, substanțe grase din anumite rășini naturale sau sintetice, colorat cu diferiți pigmenți, pentru a conferi plastilinei o gamă largă de culori. ) Viata vituala reporter l 1st_Psycho: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume? supervizor mix l Mtk_Angel: Doar mi-a placut reporter l 1st_Psycho: Ai mai avut alte porecle sau nume? supervizor mix l Mtk_Angel: Denis reporter l 1st_Psycho: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate? supervizor mix l Mtk_Angel: @Fondator, @Administrator, @Global-Moderators, @Moderators, @Asistență Tehnică TS3 cu toti as vrea reporter l 1st_Psycho: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia? supervizor mix l Mtk_Angel: Nu am cum sa aleg toti imi sunteti prieteni chiar daca e in mare parte virtual deci nu ma pune sa aleg ca nu am cum , @Fondator, @Administrator, @Global-Moderators, @Moderators, @Asistență Tehnică TS3 reporter l 1st_Psycho: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? supervizor mix l Mtk_Angel: Stiu de cand s-a infiintat reporter l 1st_Psycho: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? supervizor mix l Mtk_Angel: Foarte buna , Nu am ce zice totul este super reporter l 1st_Psycho: Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, Staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile? supervizor mix l Mtk_Angel: Nu am ce zice totul aproape impecabil , Doar ca anumite fixatii nu sunt bune reporter l 1st_Psycho: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni? supervizor mix l Mtk_Angel: Da as putea spune ca da reporter l 1st_Psycho: Ai vreun server favorit din comunitate? supervizor mix l Mtk_Angel: MIX-AREA.LEAGUECS.RO ) HAIDETI LA MIX reporter l 1st_Psycho: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LeagueCS? supervizor mix l Mtk_Angel: Pai e simplu Dragilor va doresc tot este mai bun si sa aveti parte de tot ce va doriti voi , Nu ascultati intotdeauna dintr-o perspectiva ci incercati sa priviti lucrurile din ambele pozitii facand asta iti poti schimba viata . Va doresc succes in tot ceea ce vreti sa faceti! Va saluta MtK_AngeL reporter l 1st_Psycho: Cum crezi că va arăta LeagueCS în următorii 3 ani? supervizor mix l Mtk_Angel: Tot mai sus NR 1 reporter l 1st_Psycho: Iti multumesc pentru timpul acordat si de asemeni pentru raspunsuri supervizor mix l Mtk_Angel: Hai cu spaga acum lasa vrajeala ) Acesta a fost interviul sustinut de catre @1st_Psycho& @MtK_AngeL Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10. 1
Postări Recomandate