bulina27 Postat Iunie 19 Postat Iunie 19 ╭・Numele tau: BuliNa ├・Gradul pe care il detii : co-owner ├・Perioada : definitiv ╰・Motiv : Prea multa nedreptate fata de cei care isi fac treaba , nici un fel de recunostinta , reguli nerespectate , etc . Sunt aici de atata timp si pot sa zic ca sunt destul de activa , deci am timp sa observ absolut tot ce misca . Nu mi se par corecte unele lucruri si de aceea simt ca locul meu nu mai este in staf . Raman ca jucator . Bafta tuturor ! 1
Mihaiii Postat Iunie 21 Postat Iunie 21 Sincer îmi pare rău că te retragi mai ales acum când știm ce te supara... dar pot înțelege...nedreptăți nu știu cu exactitate la ce te referi și nerespectarea regulilor de către cine? Ma refer la faptul ca tu ești Co-owner adică un grad destul de mare care poate lua decizii mai multe decât un grad inferior .... dar îți respect decizia și clar ca îmi pare rău că te retragi ... Am sa las topicul deschis în eventualitate ca vei răspunde ..o seara faina și distracție plăcută în camping pe viitor 1
Postări Recomandate