Sari la conținut

[STIRI LUME] Rusia începe exerciții militare navale în Pacific, chiar în ziua în care Putin pleacă în Coreea de Nord


Postări Recomandate

NDRiZWM1NDJjZjU1OWRiMzJkMGZmMjZkZTBiZDk5

 

Rusia a început desfășurarea de manevre militare navele în Oceanul Pacific, făcând exerciții de luptă anti-submarine și anti-lovituri aeriene, a anunțat ministerul apărării rus.

Anunțul vine în contextul în care Putin se va afla, marți, în Coreea de Nord, într-o vizită prin care se vrea stabilită o relație și mai strânse între cele două dictaturi. Dictatorul nord-coreean a spus că Rusia și Coreea de Nord sunt unite prin legăturile „de nezdruncinat de frați de arme”.

Anunțul că Putin își va vizita amicul dictator din Coreea de Nord a fost făcut de mai multe surse de presă și confirmat de presa de stat a regimului criminal de la Kremlin. Manevrele, care vor implica în jur de 40 de nave maritime, precum şi aproximativ 20 de avioane şi elicoptere, „vor dura de pe 18 până pe 28 iunie în apele Pacificului, ale mărilor Japoniei şi Ohoțk”, în Extremul Orient rus, a precizat ministerul apărării de la Moscova.

O înregistrare video publicată de autoritățile de la Moscova arată mai multe nave şi un submarin navigând în formaţie în largul Mării Japoniei la Vladivostok, port ataşat flotei ruse din Pacific. „În etape diferite, marinarii vor exersa lupta anti-submarine (...), loviturile cu rachete împotriva unor grupuri de nave ale unui inamic convenţional şi respingerea unor atacuri cu drone aeriene şi navale”, potrivit ministerului apărării rus.

 

CLICK PENTRU SURSA

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate