Sari la conținut

[FOTBAL] EXCLUSIV Florin Prunea a auzit ce a spus Dan Șucu despre Daniel Niculae și nu s-a abținut: ”Totul a fost numai de fațadă”

Postări Recomandate

MCZoPTYzNiZoYXNoPWM5YjAzZjlkNmZmM2RmZDhi

Sursa

La mijlocul săptămânii trecute (vineri, 7 iunie 2024), Rapid București a anunțat oficial despărțirea de Daniel Niculae (41 de ani), cel care ocupa funcția de președinte în cadrul clubului giuleștean. 

În cadrul conferinței de prezentare a înlocuitorului lui ”Nico”, în persoana lui Viorel Moldovan (51 de ani), Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a oferit mai multe detalii despre motivele care au stat la baza despărțirii de Daniel Niculae. 

Explicațiile oferite de ”omul cu banii” de la Rapid se pare că nu l-au convins pe Florin Prunea (55 de ani), fostul portar al echipei naționale, care a ”disecat” în termeni duri ceea ce a spus Dan Șucu despre Daniel Niculae. 

Florin Prunea, despre declarațiile lui Dan Șucu: ”Eu prefer să am un președinte corect, loial în primul rând clubului”

”În decursul unui an de zile, în relația dintre un patron și președinte executiv se pot întâmpla o sumedenie de lucruri, mai ales în România unde se întâmplă cu o viteză incredibilă. 

La prima afirmație cu ”băiat bun și corect” (n.r. așa a fost numit Daniel Niculae de către Dan Șucu), eu prefer să am un președinte corect, loial în primul rând clubului care să fie aproape de toată lumea.

La ”băiat bun”, eu cred că (n.r. Dan Șucu) bate apropo la ce s-a întâmplat la echipă, că au plecat jucătorii din cantonament, că Virgil Drăghia (n.r. fostul portar al Rapidului) a avut kilograme în plus, dar aceste lucruri fac parte din interiorul unei echipe, sunt probleme mai mult ale antrenorului. Nu au nicio legătură cu conducerea. 

Eu nu pot să înțeleg de ce Daniel Niculae era considerat unul dintre cei mai buni președinți de club din România după meciul 4-0 cu FCSB de pe Arena Națională (n.r. din ultima etapă a sezonului regulat, când Rapid a învins-o pe FCSB cu 4-0) și deodată, în două-trei săptămâni, nu mai este bun deloc. Asta nu pot să înțeleg. 

Florin Prunea: ”Din ce a mai spus domnul Șucu am mai înțeles un singur lucru: Prieteniile în fotbal durează foarte puțin”

”Din ce a mai spus domnul Șucu am mai înțeles un singur lucru: Prieteniile în fotbal durează foarte puțin. Dacă ești ”prieten” cum știam cu toții, înseamnă că de fapt nu ai fost niciodată prieten și că totul a fost numai de fațadă și că ai avut un interes, acela de a veni la Rapid. Daniel Niculae te-a convins să vii la Rapid”

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate