qwexx Postat Iunie 7 Postat Iunie 7 Nume : Radu Vârstă : 29 De ce dorești să aplici pentru acest grad? Pentru a ajuta comunitatea si serverul pe care joc Ce sectiune dorești spre moderare? Nu am ceva anume in minte, unde este nevoie acolo sunt Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? Depinde de sectiunea din care fac parte Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme: Am fost mult activ pe server, dar de acum inainte voi fi si pe forum Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da Ești recomandat de cineva din comunitate? Nu cred, nu. Alte precizări : Nu am Poti intra pe teamspeak la ședinte? Da si nu, din cauza programului pe care il am la munca, lucrez 2 cu 2 Thx, much love and respect !
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Iunie 7 Administrator Postat Iunie 7 Acum 3 ore, qwexx a spus: Nume : Radu Vârstă : 29 De ce dorești să aplici pentru acest grad? Pentru a ajuta comunitatea si serverul pe care joc Ce sectiune dorești spre moderare? Nu am ceva anume in minte, unde este nevoie acolo sunt Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? Depinde de sectiunea din care fac parte Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme: Am fost mult activ pe server, dar de acum inainte voi fi si pe forum Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da Ești recomandat de cineva din comunitate? Nu cred, nu. Alte precizări : Nu am Poti intra pe teamspeak la ședinte? Da si nu, din cauza programului pe care il am la munca, lucrez 2 cu 2 Thx, much love and respect ! Salutare! Nici macar posturi nu ai, fa putina activitate la sectiunea unde vrei sa moderezi si dupa aceea revii cu o cerere daca chiar doresti sa faci parte din Staff-ul LeagueCS Romania. Mult succes! + topic ! 2
Postări Recomandate