Sari la conținut

[Fotbal] Reproș pentru naționala României

rudansky

Postări Recomandate

Postat

MCZoPTQyMCZoYXNoPWNiZWY3NjFjM2RkZWVhMTk4

România a remizat în meciul amical cu Bulgaria, scor 0-0, iar acum se pregătește de înfruntarea cu Liechtenstein.

Meciul dintre România și Liechtenstein este programat să se dispute vineri, de la ora 21:00, pe Stadionul Steaua.

Singura nemulțumire a lui Narcis Răducan în privința naționalei României

Narcis Răducan (49 de ani), fost fotbalist, nu a pus mare preț pe rezultatul amicalului cu Bulgaria, însă a transmis că se aștepta ca ”Tricolorii” să facă mai mult spectacol, având în vedere că a fost doar un meci de pregătire.

”Nu sunt foarte afectat de ultimul meci, e un joc amical. Jocurile astea sunt văzute de sute de mii de oameni. E mai important cum vom fi la startul Campionatului European. E o diferență clară din punct de vedere fizic.

Cu niște zile de pauză nu poți intra la turație maximă. Eu cred că a plecat totul de la tonus. De aceea am părut atât de moi. Mi-a plăcut că a recunoscut (n.r. Edi Iordănescu) că voia mai mult.

Puteai să faci un efort și să faci un pic de spectacol. E bine că mai avem un meci. Echipele mari nu turează la nivel maximum”, a spus Narcis Răducan, la Liga Digisport.

Sursa: digisport

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate