Edwward. Postat Iunie 5, 2024 Postat Iunie 5, 2024 Sursa: digisport.ro Alex Chipciu (35 de ani) va rămâne la ”U” Cluj, chiar dacă a fost dorit de FCSB. Transferul a picat, după ce Gigi Becali a decis să nu plătească vreo sumă de bani, în condițiile în care ”U” Cluj a cerut 100.000 de euro pentru jucătorul care mai are un an de contract. Reacția lui Raul Rusescu, după ce a picat transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Gigi Becali se aștepta ca Alex Chipciu să-i convingă pe cei de la ”U” Cluj să-l lase să plece liber, dar Raul Rusescu este de părere că, în cele din urmă, nici fostul său coleg nu a mai fost dornic să semneze cu FCSB. Motivul? O declarație a lui Gigi Becali. ”Nu am informații despre Alex Chipciu. Ținând cont de declarațiile lui Gigi Becali... Nu cred că mai merge la FCSB. Patronul a spus că Alex nu este un jucător de Champions League și că îl transferă pentru caracterul său... Asta l-a supărat pe Chipciu. Mă pun în poziția lui și sunt convins că a fost deranjat de această declarație. MM Stoica l-a vrut pe Chipciu la FCSB. A văzut în el un jucător care poate aduce plus valoare, cum este și adevărat, de altfel. Dar patronul Stelei (n.r. FCSB-ului) are alte opinii”, a declarat Raul Rusescu, la GSP Live. FCSB l-a adus pe Daniel Popa. FCSB l-a transferat, în schimb, de la ”U” Cluj pe Daniel Popa, în schimbul căruia a plătit 300.000 de euro. Atacantul este al doilea fotbalist adus de FCSB în această vară, după David Kiki.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.