Sari la conținut

[Crypto] ETF-urile Ethereum ar putea atrage influxuri de până la $4,8 miliarde în 5 luni de la lansare.


Dexter. @ GOV.RO

Postări Recomandate

Potrivit ultimelor predicții, ETF-urile Ethereum ar putea atrage influxuri între 3 și 4,8 miliarde de dolari în decurs de cinci luni de la lansare

               _____

  1. ETF-urile Ethereum ar putea atrage influxuri de până la 4,8 miliarde de dolari în primele cinci luni.
  2. Această estimare este mai mare decât prognoza de 3 miliarde de dolari a JPMorgan.

ETF-urile Ethereum care pot deține direct ETH urmează să fie lansate în curând în SUA, cele mai recente predicții susținând că acestea vor fi disponibile încă din această lună. Estimările noi evaluează suma care ar putea intra în aceste produse crypto în primele luni de la lansare.

                                            ETF-urile Ethereum ar putea atrage până la $4,8 miliarde în primele 5 luni de la lansare

Potrivit unui raport recent de la K33 Research, ETF-urile Ethereum ar putea atrage influxuri de până la 4,8 miliarde de dolari în primele cinci luni de la lansare. Compania și-a bazat predicția pe o comparație între activele gestionate de către ETP-urile existente bazate pe ETH la nivel global cu produse similare legate de Bitcoin (BTC) și valoarea totală a contractelor futures neîncheiate (open interest – OI) pe Chicago Mercantile Exchange (CME). Aceasta este piața preferată a investitorilor instituționali. În raportul lor din 4 iunie, K33 Research a dezvăluit că valoarea totală a contractelor futures neîncheiate (OI) pentru ETH pe CME reprezenta 23% din dimensiunea contractelor futures pentru BTC.

Totuși, media ponderată a valorii OI pentru ETH a fost de 35% din cea a contractelor futures pentru BTC de când contractele futures pentru ETH au început să fie tranzacționate pe CME în 2021. Conform raportului, acest lucru arată o cerere instituțională ridicată pentru ETH în SUA.

K33 Research a aplicat procentajele la influxurile de aproape 14 miliarde de dolari înregistrate în ETF-urile BTC până la momentul raportului lor.

Astfel, estimările pentru influxurile în ETF-urile Ethereum variază între 3 și 4,8 miliarde de dolari în primele cinci luni de la lansare.

                              Această estimare este mai mare decât predicția de 3 miliarde de dolari a JPMorgan.

Vetle Lunde, analist senior la K33 Research, a declarat că un șoc masiv de absorbție a ofertei, similar celui observat la Bitcoin, ar putea duce la o apreciere a prețului ETH.

  • La momentul redactării acestui articol, ETH se tranzacționează peste 3.800 de dolari, cu o creștere de 1% astăzi.

N6GP7QM5ZBBQ5LDRB235NP2WQA.png

După lansarea ETF-urilor Bitcoin în ianuarie 2024, prețul BTC a crescut cu aproximativ 60%, atingând maxime record. Analiștii K33 prezic o depășire a performanței Bitcoin de către ETH odată cu lansarea ETF-urilor Ethereum.

Luna trecută, Eric Balchunas de la Bloomberg a afirmat că ETF-urile ETH ar putea capta 20% din volumul de fluxuri al ETF-urilor BTC.

În mod surprinzător pentru piață, luna trecută, SEC din SUA a aprobat cererile depuse de emitenții ETF-urilor pe Ethereum.

 

Sursă informație : Click aici

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate