Sari la conținut

[FOTBALL] Florin Andone, liber de contract: și-a anunțat plecarea de la club

Postări Recomandate

YXNoPWQxNjQ0OTQ3NmJjNzU2Y2I4OTQyNDk5MWE2

Sursa

Florin Andone (31 de ani) și-a anunțat plecarea de la Eldense, grupare din liga a doua spaniolă.

Florin Andone se afla la Eldense din vara anului 2023.

Florin Andone și-a anunțat plecarea de la Eldense

Prin intermediul unei postări pe rețelele sociale, Florin Andone a transmis că la finalul lunii iunie nu va mai fi jucătorul lui Eldense.

”Dragi fani,

Vreau să vă informez că, din 30 iunie, nu voi mai fi jucătorul lui CD Eldense.

Apreciez profund interesul și preocuparea pe care le-ați manifestat pentru viitorul meu, dar în acest moment al carierei mele, simt nevoia să caut noi provocări fotbalistice care să-mi permită să continui să cresc.

Mă simt foarte mândru și fericit că am putut contribui la salvarea echipei în Divizia a II-a. Au fost momente intense și pline de satisfacții. Întotdeauna voi lua cu mine amintirile acestei etape.

Din toată inima, le doresc mult succes fanilor acestui club minunat. Pasiunea și sprijinul vostru necondiționat au fost o inspirație. Vă doresc tot binele pentru sezonul viitor și sunt sigur că CD Eldense va continua să facă istorie”, a scris Florin Andone, la InstaStory.

Despre Florin Andone au apărut informații la un moment dat conform cărora ar fi fost dorit la Dinamo.

Castellon, Villareal, Atletico Baleares, Cordoba, Deportivo La Coruna, Cadiz, Las Palmas, Brighton și Galatasaray sunt echipele pentru care a mai evoluat Florin Andone în carieră.

Cifrele lui Florin Andone

31 de meciuri a jucat Florin Andone la Eldense

Trei goluri și o pasă decisivă a reușit Florin Andone la Eldense

700.000 de euro este cota de piață a lui Florin Andone, potrivit Transfermarkt

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate