PlayZeeK. # GFX Postat Iunie 5 Share Postat Iunie 5 Sursa Adi Popa (35 de ani) s-a aflat în tribunele stadionului ”Steaua” la meciul amical România - Bulgaria 0-0. În ciuda prestației sub așteptări a elevilor lui Edi Iordănescu, Popa consideră că România va arăta ”altă față” la Campionatul European din Germania, unde va întâlni în faza grupelor Ucraina, Belgia și Slovacia. 4 goluri și 24 de selecții sunt cifrele lui Adi Popa la naționala României. Adi Popa: ”Chiricheş putea ajuta echipa naţională” În plus, Adi Popa a declarat că Vlad Chiricheș (34 de ani), fostul său coleg de la FCSB și actualul component al lotului campioanei României, n-ar fi trebuit să lipsească din lotul reprezentativei noastre. ”Nu poţi trage concluzii după un meci amical. Era important pentru moralul băieţilor să câştige şi să abordăm cu victorii EURO. În linii mari cred că acesta va fi primul 11, poate cu vreo două schimbări, în funcţie de starea lui Burcă. Sincer, mi-aş fi dorit un joc mai consistent, cu mai multe ocazii, dar nu ştim ce obiective au avut la meciul ăsta, ce trasee au urmărit. Sunt sigur că un meci amical cu Bulgaria nu seamănă cu ce va fi la EURO, că am trăit şi eu campania aceea din Franţa şi la fel nu au semănat meciurile amicale din Italia şi România cu ce am întâlnit la EURO. Nicu Stanciu e genul de jucător lider, căpitanul, care poate decide meciul printr-o fază fixă, e matur de ceva timp. Meciurile le voi urmări de la televizor cu sufletul la gură, e normal, pentru că am fost implicat la naţională, când eram la un nivel înalt. Din punctul meu de vedere, Chiricheş putea ajuta echipa naţională. Cât timp era apt fizic, ca valoare şi experienţă putea ajuta jucătorii actuali”, a spus Adi Popa. Chiricheș a fost accidentat o mare parte a sezonului recent încheiat și a revenit abia pe final. Fostul căpitan al naționalei României are 76 de prezențe ”sub tricolor”. Drăgușin, Burcă, Rus, Nedelcearu și Racovițan sunt fundașii centrali convocați de Edi Iordănescu în lotul lărgit al României pentru EURO 2024. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate