Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Numele tău :ady beleaua

Vârsta ta :17

Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: activitate si aducerea a noi oameni pe comunitate.

Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :Avand in vedere ca nu mai sunt la mix-uri as putea fii doar pe asistenta activ

Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @rudansky

Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):"Am citit regulamentu

UniqueID : RDE4UGSIHoE5sHLhsMwGxNgrslE=

• Administrator
Postat

Salutare! Eu unul îți dau :pros:, dar te rog frumos fi activ mai mult pe asistență ca vedem dacă chiar îți dorești gradul înapoi. Sper și eu și colegii din Staff Asistență nu te mai retragi. Te rog să fii cu capul pe umeri! Mult succes!

• Like 2
  • LCS PREMIUM
Postat

Ady iti dau un :pros:din partea mea, dar cum vezi si colegii mei din asistenta zic sa stai mai mult pe asistenta. Nu zice nimeni sa stai toata ziua, dar cand intra un utilizator nou si cere un ajutor ajuta si vorbeste frumos fara caterinca si fara cearta ca nu suntem la bar sau la chef si nu te retrage si dupa revii inapoi.  Acuma sa vedem ce zic si colegii mei daca dau pro.

Postat

:pros:pentru proba, nu te cunosc personal si nici in 'calitate' de fost membru staff doar ce am citit de la colegi deci.. mno.. 

• LCS PREMIUM
Postat

pro

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate