Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Mai 25 Global-Moderators Postat Mai 25 Numele tău : Cătălin Vârsta ta : 24. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: În trecut am fost afiliat aici cu câteva servere care au avut un rank și o statistică foarte înaltă. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Pot să ajut în continuare cu strictul necesar pentru jucătorii noi cât și pentru cei vechi care întâmpină o problemă generală Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @devylinn @ LCS zinu meu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): STAFFTS3 Unique ID: " lib9iLim89+t+lWirQZF2K6rr5E= " 1
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Mai 25 Administrator Postat Mai 25 pentru perioada de proba. Succes! 1
LCS PREMIUM wasd Postat Mai 25 LCS PREMIUM Postat Mai 25 Pro Si orice sar intampla moroilo e de vina 2
Fondator Ares Postat Mai 25 Fondator Postat Mai 25 Acum 14 minute, wasd a spus: Pro Si orice sar intampla moroilo e de vina Pro idem
Administrator mãdãlinZX Postat Mai 25 Administrator Postat Mai 25 Te rog sa mă contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a-ți putea acorda gradul.
Postări Recomandate